Kerst kado tips
Image default
Aanbiedingen

Dit wil je: Zo haal jij het ultieme vakantiegevoel naar je eigen tuin!

De zomer is in volle gang, misschien heb jij zelfs al wel een reis gemaakt deze zomer! Het liefst behoud je dat gevoel van vakantie natuurlijk zo lang mogelijk. Wil jij weten hoe je dat doet? Wij vertellen het je graag.

 

Een nieuwe look

Als je het vakantiegevoel naar jouw eigen tuin wilt halen is het een goed idee om te beginnen met de uitstraling van de tuin. Een complete make-over is vaak niet direct nodig, maar er zal wel wat moeten veranderen om de zomerse sferen te ervaren. voor het ultieme zomergevoel moet je zeker eens kijken naar een Bohemian of Ibiza look. Voeg hier een mooie hangmat en een buitenkleed aan toe en een goede eerste stap is gezet!

 

Voeg groen toe

Bomen, planten en bloemen kunnen ook een vakantiegevoel oproepen. Dan hebben we het met name over tropische soorten. Denk bijvoorbeeld aan de Bougainvillea, een prachtige struik met kleurrijke bloemen. Maar vergeet zeker de palmbomen niet! Terwijl je in de hangmat ligt, sluit je je ogen en hoor je het geluid van de wind die door de palmbomen suist. Kijk voor de mooiste palmbomen zeker eens op de website van MyPalmShop

 

Duik de keuken in

Bij het ultieme vakantiegevoel mag heerlijk eten natuurlijk niet ontbreken. Naast dat je een lekkere maaltijd op tafel tovert, werkt koken ook nog eens heel ontspannen. Dus nodig je vrienden uit om met zijn allen heerlijk te dineren in de tuin. Pak vervolgens het kookboek van je favoriete internationale keuken erbij en laat het plezier beginnen. 

 

The finishing touch

Om te zorgen dat je nog meer van jouw tuin kunt genieten kun je een zwembadje neerzetten. Verder sluit je wat mooie buitenverlichting aan en plaats je wat fakkels in de tuin. Op deze manier kun je nog meer en nog langer van jouw tuin genieten deze zomer!

 

https://www.mypalmshop.nl/

Gerelateerde artikelen

Service coordinator

Waar koop ik in november een echte kerstboom?

De voordelen met een houten horloge