Kerst kado tips
Image default
Aanbiedingen

Jaarhoroscoop 2021 voor Waterman, Steenbok en Vissen!

Steenbok

 

Je bent echt het toppunt van volwassenheid en professionaliteit. Dit jaar word je flink op de proef gesteld, maar je kunt er zeker van zijn dat je zult slagen. Saturnus, de planeet van toewijding, verantwoordelijkheid, hard werk en discipline, bevindt zich nu al een jaar in je teken, en blijft hier ook dit jaar staan, waardoor je ook dit jaar de kans krijgt om aan de wereld te laten zien hoe goed je het voor elkaar hebt. Je straalt van nature autoriteit uit, en dit jaar bestaat de kans ook dat je een autoriteit wordt op een bepaald vlak, bijvoorbeeld op je werk via een promotie, of door je kennis te verdiepen met een cursus.

 

Je doet er goed aan om even je leven op een rij te zetten, want eind 2021 begint er een flitsend nieuw hoofdstuk in je leven. Ruim letterlijk en figuurlijk je leven op, om ruimte te maken voor al het goede dat je daarna te wachten staat. Heb je nog wel wat aan die oude vriendschappen? Ben jij steeds de enige die nog contact zoekt? Ruim je zolder eens op en verkoop oude spullen op Marktplaats! Breng overal waar nodig verandering aan. In december 2021 komt Jupiter je teken binnen, en die brengt allerlei goeds met zich mee: meer geld, betere gezondheid, romantiek, promoties, een kinderwens die in vervulling gaat — misschien zelfs alles tegelijk! Je kunt het zo gek niet bedenken, of het wordt dan eindelijk mogelijk.

 

Waterman

In 2021 zie je eindelijk de vruchten die je inspanningen op studie- of carrièregebied van vorig jaar hebben afgeworpen! Het was misschien niet altijd duidelijk of je goede beslissingen had genomen, maar nu zal duidelijk worden dat je het bij de meeste beslissingen bij het juiste eind had. Nu je achteraf terugblikt, zul je veel inzichten en nieuwe perspectieven krijgen op je oude beslissingen, zodat je ook dit jaar weer goede keuzes kunt maken. Je hebt vorig jaar heel hard gewerkt en nu mag je er van genieten. Dit jaar zal alles wat soepeler verlopen, en je zult vooral ook veel meer plezier hebben!

 

Door de invloed van Jupiter staat 2021 in het teken van vriendschappen. Er komen allerlei nieuwe en fascinerende mensen op je pad, en er staan je heel wat avonturen te wachten! Dit kunnen echt uiteenlopende mensen zijn, met een heel andere achtergrond en kijk op het leven dan jij. Sta voor hen open, dan kun je heel wat nieuwe ervaringen en inzichten opdoen. Hun optimisme kan aanstekelijk zijn en je inspireren voor nieuwe dingen. Met sommige van deze mensen klikt het ook echt op een dieper niveau, dus die vriendschappen zullen lang duren en jullie zullen veel aan elkaar hebben.

 

Het wordt een heel sociaal jaar, dus in plaats van constant achter je bureau zitten, doe je er goed aan dit jaar de wijde wereld in te trekken. De nieuwe connecties die je aangaat, kunnen je namelijk heel wat brengen, zowel op carrièregebied als in de liefde. Netwerk er op los, daar zul je echt vruchten van plukken!

 

Het nadeel van dit sociale jaar is dat het nogal een dure grap kan zijn. Hou dus goed je financiën in de gaten. Stel budgetten op voor avondjes uit en andere uitstapjes. En let vooral op dat je niet trapt in vage modellen om snel geld te verdienen, zoals multi-level marketing schemes of krasloten, wat dan ook. Vooral rond mid-januari, mid-juni en mid-september kun je hier erg gevoelig voor zijn, dus hou je ogen open en je hand op je knip.

 

Halverwege januari en begin maart kun je grote veranderingen verwachten op liefdesgebied. Dit kan ook van binnenuit komen, bijvoorbeeld omdat je iemand die je nabij staat ineens niet meer trekt. Maak je niet te druk, want verandering hoeft niet per se negatief te zijn. Zelfs het einde van een relatie kan onder deze planeteninvloed juist bevrijdend zijn! Ook hoeft er niet meteen een einde te komen aan de relatie zelf, maar kun je patronen binnen de relatie beëindigen. Je hebt simpelweg geen zin meer in gedoe, en je voelt heel sterk dat en vooral hoe het anders moet!

 

 

 

Vissen

 In 2021 staan je op carrièregebied heel wat spectaculaire ontwikkelingen te wachten! Het lijkt wel alsof je steeds op de juiste plaats bent op het juiste tijdstip, met de juiste mensen. Je hebt de afgelopen jaren hard gewerkt, en nu word je eindelijk erkend en beloond voor je inspanningen. Ook dit jaar blijf je hard aan je carrière werken, en de resultaten daarvan zullen nog jaren later flink opleveren. Dezelfde astrologische invloed zorgt ervoor dat je veel erkenning krijgt van je collega’s en experts in je vakgebied. Dit is je belangrijkste carrièrejaar van de komende 12 jaar en het is jouw jaar om te stralen! Je hebt een flinke dosis kosmisch geluk mee, dus laat je dromen uitkomen.

 

Ook op het gebied van liefde en vriendschap staat je veel leuks te verwachten. Al aan het begin van het jaar, merk je dat je steeds meer wilt focussen op hechte en trouwe vriendschappen. Via deze vriendschappen kan er ook een nieuw persoon op je pad komen die ouder en wijzer is, en die een belangrijke stempel drukt op je leven. Koester deze nieuwe liefde (of vriendschap)! Rond halverwege juni voel je heel sterk dat sommige mensen je alleen maar manipuleren en zich voordoen als vrienden maar dat niet zijn. Nu heb je eindelijk de juiste inzichten om grenzen te stellen en zelfs de vriendschap te beëindigen. Dat klinkt hard, maar het zal goed en wijs voelen, en je meer ruimte geven voor positiviteit in je leven. En daar wordt 2021 een goed jaar voor!

 

Wil je meer lezen over je jaarhoroscoop? Ga dan naar Horoscoop Luna. Lees meer over de Waterman of Vissen.