Kerst kado tips
Image default
Aanbiedingen

Kerstcadeau's; kijk eens naar iets anders dit jaar

Een sieraad voor jouw moeder, een leuk computerspel voor jouw vader of broertje en een flesje parfum voor jouw zus of vriendin, dit zijn cadeaus die je waarschijnlijk al vaak gekocht hebt tijdens de feestdagen. Hoe leuk is het om dit jaar voor heel iets anders te kiezen en een nuttig cadeau te geven aan jouw dierbaren? Koop daarom dit jaar een cadeau waar de ontvanger echt iets aan heeft: een elektrische tandenborstel. Deze tandenborstels zijn vaak redelijk duur, dus koop je het zelf niet zo snel. Toch willen veel mensen er wel graag een hebben. Verras daarom jouw dierbaren met een elektrische tandenborstel deze kerst!

DUO sets

Wil je voor jezelf en jouw geliefde elektrische tandenborstels kopen, of doe je deze aan jouw ouders cadeau? Schaf dan een DUO set aan, waarbij je twee of meer elektrische tandenborstels geleverd krijgt voor een voordelige prijs! Er zijn DUO sets verkrijgbaar van verschillende merken en zowel voor kinderen als voor volwassenen. De meeste verpakkingen bestaan uit tandenborstels in verschillende kleuren, waardoor je ze gemakkelijk uit elkaar houdt. Ook kan je ervoor kiezen om samen één elektrische tandenborstel te gebruiken met ieder een eigen opzetstukje. Daarnaast zijn er sets te koop voor gezinnen met kinderen.

Oplader voor in het stopcontact

Ben jij nog op zoek naar een leuk kerstcadeau, maar heeft jouw dierbare al een elektrische tandenborstel? Koop dan leuke accessoires die hij of zij in de badkamer kan gebruiken in combinatie met de elektrische tandenborstel. Denk bijvoorbeeld aan een oplader voor de tandenborstel die je in het stopcontact stopt. De elektrische tandenborstel plaats je in de houder en ook het snoer pas erin. Hang het gemakkelijk op zonder gereedschap, er hoeft niet geboord te worden in de muur. Let er wel op dat dit soort opladers vaak gemaakt zijn voor specifieke merken. Niet alle elektrische tandenborstels zijn hiervoor geschikt.

Grootverpakking tandpasta

Er gaan jaarlijks aardig wat tubes tandpasta doorheen, zeker als je een paar keer per dag jouw tanden poetst. Gemiddeld wordt er een tube tandpasta gebruikt per persoon per maand. Koop daarom als kerstcadeau een grootverpakking tandpasta, waarmee je maanden of misschien wel een jaar vooruit kan. Zo hoef je er niet meer aan te denken om tandpasta te kopen als de huidige tube bijna op is. Grootverpakkingen van andere producten zijn ook te vinden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een grootverpakking wasmiddel of shampoo.

Accessoires voor in de badkamer

Wil je geen elektrische tandenborstel als cadeau geven tijdens de feestdagen maar wel een leuk en nuttig cadeau om in de badkamer te gebruiken? Koop dan een badplank of een waterdichte speaker. Hoe fijn is het om na een lange dag werken een warm bad te nemen terwijl je kijkt naar jouw favoriete serie? Hierbij is een badplank ideaal. Zet hier een tablet op en eventueel een hapje en een drankje en geniet van dit moment voor jezelf. Zing onder de douche mee met de grootste hits met een waterdichte speaker. Sommige speakers bevatten een zuignap om het te bevestigen aan de douchewand, andere hang je op aan een haak. Heb je na het lezen van alle cadeau ideeën besloten dat je toch een elektrische tandenborstel wilt kopen? Shop dan nu bij www.tandenborstelexpert.nl de mooiste kerstcadeaus!