Kerst kado tips
Image default
Aanbiedingen

Kerstgeschenken bestellen: waar moet je aan denken?

Kerstgeschenken bestellen: waar moet je aan denken?

Het schenken van een kerstpakket aan personeel is al sinds jaar en dag een geliefd gebruik en een manier om waardering te uiten. Het is voor personeel dan ook altijd een groot feest om een kerstpakket te ontvangen en uit te pakken. Om op de beste manier je waardering te tonen, wil je natuurlijk niet met een afgezaagd geschenk aankomen, maar wil je iets verrassends.

Kerstpakketten van The Wish Label

Het vinden van een verrassend en origineel kerstpakket is niet altijd even makkelijk. Bij veel aanbieders vind je dezelfde pakketten, die volgestopt zijn met etenswaren die nog een jaar op de plank blijven liggen. Dat is natuurlijk erg zonde, maar ook minder leuk voor de ontvanger om te krijgen. Het liefst geef je een luxe en origineel kerstpakket vol mooie artikelen die ook daadwerkelijk gebruikt zullen gaan worden. Zo ga je verspilling van ongebruikte producten tegen én maak je de ontvanger oprecht blij.

Bij The Wish Label ben je aan het juiste adres voor de leukste kerstgeschenken voor jouw personeel of relaties. Je kunt kiezen uit een aantal standaard opties, maar het is nog veel leuker om een kerstpakket zelf samen te stellen, dat is afgestemd op jouw bedrijf of organisatie. Denk bijvoorbeeld aan een kerstpakket in jouw eigen huisstijl kleuren of waarbij de producten een link hebben met jouw services en diensten. Zo wordt het pakket een verlengde van jouw organisatie in plaats van een afgezaagd geschenk. Je kunt daarbij kiezen uit luxe etenswaren, hippe woonaccessoires voor in huis, ontspannende verzorgingsproducten en andere artikelen van luxe merken van over de hele wereld. Het assortiment in de webshop bestaat enkel uit kwalitatief hoogstaande producten die je niet zomaar in iedere kadowinkel zult vinden. Een 10+ voor originaliteit dus!

Gepersonaliseerde kerstbal als aanvulling

Wil je het pakket uitbreiden met een cadeau waar de ontvanger jarenlang plezier van kan hebben? Dan is het een leuk idee om een kerstbal te bedrukken met de naam van het personeelslid, relatie of je eigen bedrijfsnaam erop. Deze kerstbal wordt met de hand gemaakt in de eigen studio en gevuld met een vulling naar keuze. Ook hierbij zijn veel mogelijkheden met betrekking tot jouw eigen huisstijl en visie mogelijk. Want bij The Wish Label doen ze er alles aan om ieder cadeau zo persoonlijk mogelijk te maken! En dat kan zelfs al vanaf enkele stuks, dus dit is ook voor kleinere bedrijven een mogelijkheid.

Geen afgezaagde geschenken meer

Zoals je kunt lezen, zijn er voldoende manieren om te voorkomen dat je een afgezaagd en onorigineel kerstpakket schenkt aan je personeel. Natuurlijk is er helemaal niets mis met een pakket vol lekkere etenswaren, maar belangrijk is dat het pakket aansluit bij de visie van jouw organisatie. Door te kiezen voor een persoonlijk pakket laat je personeel tevens zien dat je hen waardeert voor de inzet gedurende het jaar. En als extra tip: een cadeaupakket hoeft natuurlijk niet per se met kerstmis gegeven te worden. Verras je relaties of personeel ook gedurende het jaar met een kleinigheidje om positiviteit en waardering op de werkvloer te stimuleren.