Kerst kado tips
Image default
Aanbiedingen

Kerstkaarten in alle soorten en maten

Kerstmis is in zicht

Het einde van dit gekke jaar 2020 nadert gelukkig. Hoe blij zullen we zijn als de meeste van ons gevaccineerd zijn en corona tot de verleden tijd behoort. Helaas zullen we nog wel tot de zomer geduld moeten hebben. Voor nu moeten we dus nog even volhouden en met kerstmis in zicht is dit extra moeilijk. Met Black Friday en de sinterklaasdrukte in de winkelstraten zie hoe mensen weer hunkeren naar een stukje gezelligheid en ouderwets boodschappen doen. Kerstmis is juist een periode van samenzijn en met familie en vrienden doorbrengen. Dit doen we allemaal op onze eigen manier. Bij de ene familie staat een bezoek aan de nachtmis centraal (die wellicht dit jaar niet door gaat), anderen gezindsleden gaan samen aan het kerstdiner of weer een ander gezin versieren samen de boom, pakken cadeautjes uit en spelen spelletjes.

Aan wie stuur jij kerstkaarten?

Laat je familie en vrienden weten dat je aan hun denkt door ze een mooie persoonlijke kerstkaart te sturen. Zeker met zo’n -voor velen- zwaar jaar zal dit extra gewaardeerd worden. En natuurlijk is het ook veel leuker om échte post te ontvangen dan een app’je of e-mail met een snelle boodschap. Maak je kerstkaart extra feestelijk door een kerst sluitsticker achterop de envelop te plakken. Zo is het voor de ontvanger een hele leuke verrassing op de deurmat.

Kerstkaarten kies je bij Koningkaart

Bij Koningkaart hebben ze een hele grote collectie kerstkaarten met heel veel verschillende onderwerpen. Er zijn speciale kerstkaarten met een actueel thema, bijvoorbeeld kaarten met een knipoog naar corona, baby’s eerste kerst voor als je afgelopen jaar ouder bent geworden, kerst save the dates voor als je een huwelijk wilt aankondigen en noem maar op. Het meest in het oogspringend zijn de kerstkaarten met goudfolie met een extra luxe uitstraling. Je kunt met de folie namelijk mooie accenten in glimmend goud aanbrengen op de kaart. Hoe tof is dat!

Kerstkaarten voor bedrijven

Maar ook voor de zakelijke markt zijn er heel veel toepasselijke kerstkaarten. Dus zoekt u nog een mooie kerstkaarten voor bedrijven? Er is keuze uit een heleboel verschillende branches en thema’s, denk aan bouw, haven, transport, logistiek, scholen, advocaten, makelaars, schilders, kappers, etc etc. Verder zijn er 16 verschillende formaten en vijf papiersoorten waarop u uw kerstwens kunt laten drukken. En staat uw branche er niet bij? Niet getreurd, neem gerust contact op met Koningkaart voor een kerstkaart op maat. Zij denken graag met u mee. 

https://koningkaart.nl/kerstkaarten