Kerst kado tips
Image default
Aanbiedingen

Waar koop ik in november een echte kerstboom?

Er is een ongeschreven regel dat je pas na sinterklaas een kerstboom mag zetten. De meeste verkooppunten gaan pas na 5 december open, wat het moeilijk maakt om eerder een goede kerstboom te vinden. Dat is een flinke tegenvaller voor echte liefhebbers van kerst die hun kerstboom niet vroeg genoeg zetten om zo lang mogelijk te kunnen genieten van de kerstsfeer.

De opties

Echte kerstboom online bestellen bij KerstboomThuisGeleverd is de oplossing! Kies je bezorgdatum zelf, de vroegst beschikbare datum is 19 november.

Mensen die het liefst het hele jaar door kerst vieren zullen bij het vallen van het blad al nadenken over het plaatsen van een kerstboom en kerstversiering. Als je de boom wil laten staan tot in januari is de makkelijkste optie om een kunstboom te plaatsen. Of misschien heb je de kerstboom van vorig jaar in de tuin gezet en kun je die opnieuw gebruiken. Mocht je geen kerstboom in de tuin hebben staan, maar toch een echte boom willen dan zijn er gelukkig wel een aantal opties voor de vroege vogels. We zullen ze hierna bespreken.

Weetje

Wist je dat de meeste verkopers hun bomen in de laatste weken van november omhakken. Vanaf dat moment moet de boom voldoende water krijgen om te overleven. Gebeurt dat niet dan word hij snel lelijk. Het is dan ook geen slecht idee om een boom al in november te kopen en zelf nat te houden, ook al wil je hem nog niet optuigen. 

De plekken waar je in november een kerstboom kunt kopen

Gelukkig zijn er voor de echte kerstliefhebbers een aantal plekken te vinden waar je een kerstboom kunt kopen. Je kunt je bijvoorbeeld richten op het wereldwijde web waar je online je kerstboom kunt bestellen en thuis laten bezorgen. Daarnaast zijn er een aantal tuincentra waar je vroeg terecht kunt. 

Kerstboomthuisgeleverd.nl

Bij KerstboomThuisGeleverd.nl kun je in Nederland gekweekte kerstbomen kopen die je al vanaf 19 november bij je thuis kunt laten bezorgen. Je kunt kiezen voor een Nordmann kerstboom, Servische spar of Fraseri Kerstboom. 

Praxis 

Bij Praxis kun je vanaf 26 november terecht om echte kerstbomen te kopen. Ze hebben Blauwsparren, Nordmann kerstbomen en Servische sparren die speciaal voor Praxis zijn geplant. 

Intratuin

Bij Intratuin kun je online kleine kerstbomen bestellen en die thuis laten bezorgen. Het gaat hierbij om bomen tot 80 cm. Je kunt vanaf begin november al bij bepaalde vestigingen grotere kerstbomen kopen. Op de website van Intratuin kun je zien welke soort kerstboom in welke vestiging beschikbaar is. Bij Intratuin kun je kiezen voor een Nordmann kerstboom, Servische spar, Blauwe spar of Japanse zilverspar met of zonder kluit. 

Gamma

Ja, ook bij de bekende bouwmarkt Gamma kun je kerstbomen kopen in november. Vanaf vrijdag 26 november kun je bij de Gamma terecht voor vijf verschillende formaten tussen 1,5 en 2 meter. 

Bol.com

Op Bol.com kun je al vanaf begin november kerstbomen kopen en die ook thuis laten bezorgen. Op Bol.com vindt je verschillende leveranciers. Hoe dichter bij kerst des te meer keuze je hebt. 

Niks kan kerst meer in de weg staan 

Nu je weet waar je in november terecht kunt voor een echte kerstboom staat niks je in de weg om kerst te vieren op de manier die jij wil en wanneer jij dat wil. We raden aan om te kiezen voor een boom van goede kwaliteit zodat hij extra lang kan blijven staan. Vrolijk kerstfeest!

https://kerstboomthuisgeleverd.nl