Kerst kado tips
Image default
Banen en opleidingen

HORECA MANAGER

Onze klanten hebben unieke concepten en unieke geografische locaties. Klanten een entertainmentervaring bieden is een topprioriteit. Dit geldt voor jong en oud, vrienden, familie en collega’s. Omdat kantoren al op de kaart staan, zijn ze in de ogen van veel mensen al een warme waarde.

Wanneer je deze bedrijfslocatie binnenloopt valt direct het unieke en moderne concept op. Groter kader en sterke onderliggende structuur voor in activiteiten gespecialiseerde bedrijven. Als onderdeel van het bedrijf zoeken wij mensen die verantwoordelijk zijn voor het runnen van de horeca. Het biedt niet alleen maaltijden, maar ook spelletjes, evenementen, bedrijfsevenementen of verjaardagsfeestjes.

De persoon die verantwoordelijk is voor zijn ins en outs. Concreet betekent dit dat u klanten en leveranciers ontmoet en af ​​en toe bezoekt. Je treedt voornamelijk op als teammanager voor medewerkers, toezichthoudende diensten, receptie, bar en keuken. U kunt personeelsplannen, taakverdeling, budget, inventaris, etc. opstellen en controleren.

Ook in de eetzaal, lobby of keuken kun je als je het druk hebt meehelpen. Daarnaast zijn er nog vele andere taken aan uw zijde. Bedien muziek en geluid, volg reserveringen op, beantwoord e-mails en e-mails, …

Kortom, u wilt ervoor zorgen dat iedereen een ongeëvenaarde ervaring heeft en een vlotte service verlenen.

Wij zoeken mensen die al ervaring hebben in de horeca, restaurants en / of evenementen.

  • Een natuurlijke manager?
  • Heb je al de leiding over het team?
  • Kunt u het overzicht bewaren?
  • Hoop je nog steeds mee te werken aan een vlotte dienstverlening?

Check en solliciteer nu!

Stressbestendige, probleemoplossende communicatie op hoog niveau; ook dat? Niet meer lezen!

Ze bieden je een vast team met incidentele banen en flexibele studenten. Aantrekkelijk salarispakket, gemiddeld hoger dan de salarisschaal. Het belangrijkste is om een ​​uitdaging, verantwoordelijkheid en initiatief te hebben, om met het management om de tafel te zitten en te denken volgens de missie en strategische functies van het bedrijf.

De originele vacatures zijn te vinden op de volgende locaties – creëer nu een jobagent en vind de ideale baan! Zoek naar soortgelijke vacatures, informatie over werkgevers en carrièretips!

https://www.vindazo.be/vacatures/event-manager.html

Gerelateerde artikelen

Heftruckchauffeur

Een goed adres voor scriptiebegeleiding

Traineeship – Contractmanager Services