Kerst kado tips
Image default
Bedrijven

Bezoek met kerst? Wat je in huis moet hebben!

Je kan niet met iedereen dineren tijdens kerst maar je kan zeker zorgen dat je wat lekkers in huis hebt!

Tijdens de drukke feestdagen heb je soms meer visite dan gedacht. Je wil dan natuurlijk wel iets lekkers in huis hebben wanneer je vrienden, familie en kennissen op de koffie komen. En dat mag best origineler zijn dan een kerstkransje!

Homemade

Iets zelf maken kost absoluut wat tijd maar maakt wel het meeste indruk. Maar wat moet je dan maken? Wij raden aan dat je iets maakt wat lekker simpel is, niet te veel poespas. Naast dat het simpel moet zijn zijn wij wel fan van echt homemade. Niet een pak waar je boter en ei toe moet voegen en dat is het. Een leuk zoet lekkernij om zelf te maken zijn rocky roads. Je bent redelijk vrij in wat je toevoegt maar in de basis is het chocolade, koekjes, noten en kleine marshmallows. Het maken is zo gedaan en je kan ze in mooie kleine bite size stukjes snijden. De tweede aanrader is dadel balletjes. Ook deze zijn helemaal aan te passen op jouw wensen en zo simpel om te maken. Dadels en noten zijn meestal de basis. Voeg nog iets toe voor de smaak zoals cacaopoeder of kaneel. Even in de keukenmachine, balletjes maken, door de kokos rollen en klaar! Er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden maar die mag je zelf even opzoeken.

Bonbons

Bonbons zijn altijd een geweldige optie voor gelegenheden. Er is natuurlijk wel groot verschil tussen alle keuzes die je kan maken. Je zou bij de supermarkt bonbons kunnen halen. Grote kan dat de meeste mensen deze wel al eens hebben gehad. Een betere optie is om een chocolaterie te bezoeken. Elke stad heeft wel een eigen chocolaterie. Door de populariteit van chocolade, bijna ieder dorp zelfs. Kan je daar niks vinden of wil je graag wat inspiratie op doen? Kijk dan eens online! Online zijn de opties eindeloos, je kan een set mooie bonbons bestellen of voor een seizoens doos winter bonbons kiezen. Houd je echt van kerst dan vind jij online ook de mooiste kerstchocolaatjes!

Drinken

Om nog even af te sluiten, aan alleen koffie heb je niet genoeg. Chocolademelk is een must tijdens de feestdagen en daarbij hoort ook een beetje rum of baileys. Misschien blijft het staan, maar je moet het in huis hebben!