Kerst kado tips
Image default
Bedrijven

Poker tafel

Een pokertafel zorgt er voor dat alles erg overzichtelijk is en geeft je echt een professioneel gevoel. Dit wil je natuurlijk wel hebben tijdens het spelen van het mooie spelletje poker. Naast het echte gevoel zorgt een poker tafel er ook voor dat het spelletje lekker vlot loopt en dat er geen rare dingen gebeuren, bijvoorbeeld met de spel kaarten of de pokerchips.

Je hebt meerdere verschillende soorten poker tafels waarop je kunt pokeren. Je moet bij het kopen van een pokertafel namelijk verschillende dingen overwegen. Wil je een goedkope of een dure pokertafel? Van welk materiaal wil je jouw ideale pokertafel? Dit zijn pas een paar dingen waar je rekening mee moet houden met een poker tafel kopen. Hieronder krijg je een paar bestaande poker tafels te zien met verschillende eigenschappen van een poker tafel.

De standaard poker tafel (meest verkochte)

De standaard poker tafel is een poker tafel die ideaal is voor een eigen pokertoernooi of homegame. Aan een pokertafel kunnen 10 mensen aan zitten en de racetrack met houten uitstraling biedt een plaats die het speellaken kunnen beschadigen. Het is ook mogelijk om de pokertafel te kopen zonder racetrack en verschillende opties te kiezen qua uitstraling van de poker tafel.

Deze poker tafel kun je voor een relatief goedkope prijs ophalen en zijn in de kleuren zwart en rood verkrijgbaar. Hieronder vind je de voor- en nadelen van de standard poker tafel.

  • Je kunt met 10 mensen aan de pokertafel zitten en is dus goed te gebruiken bij pokertoernooien.
  • De pokertafel kun je makkelijk opbergen en neemt weinig ruimte in bezit
  • De pokertafel heeft een licht gewicht
  • Er kunnen kleine krasjes komen in het racertrack

Tweedekans pokertafel

Het is ook mogelijk om tweedekans pokertafels te kopen. Dit zijn vaak pokertafels die een klein beetje beschadigd zijn. Dit is ook bij de prijs ingerekend en zijn daarom goedkoper dan andere pokertafels. Deze pokertafel is te vergelijken met de standaard pokertafel. Aan deze tafel kun je ook makkelijk met 10 spelers een steentje leggen en is voorzien met een racetrack. De racetrack die deze tafel bevat heeft een extra rand met houten uitstraling. Het voorkomt dat er glazen dingen op het speelveld gezet wordt. Uiteindelijk houdt de racetrack dus makkelijk schoon.

Hieronder vind je de voor- en nadelen van de tweedekans pokertafel.

  • + Aan deze tweedekans pokertafel kun je makkelijk met 10 spelers aan zitten.
  • + Makkelijk op te bergen doordat er opklapbare poten onder zitten.
  • + De poker tafel is licht van gewicht.

Custom professionele pokertafel

Het is ook een mogelijkheid om je eigen poker tafel te maken. Je krijgt hier de keuze om de kleur, randen en het formaat te kiezen. Je hebt zelfs de mogelijkheid om verlichting in de pokertafel te plaatsen. Je kunt dus zelf helemaal jouw eigen poker tafel op maat maken. De prijs van een custom professionele poker tafel is verschillend. Het hangt namelijk af wat er allemaal moet gebeuren aan een pokertafel. Wanneer je verschillende keuzes hebt gemaakt kun je de zelfgemaakte poker tafel kopen.