Kerst kado tips
Image default
Cadeau

Beloon uw werknemers met kerstpakketten

Werknemers kijken vaak uit naar de goede kerstpakketten. Zij vragen zich af wat voor verrassingen hun nu weer te wachten staat. U wilt dan natuurlijk niet dat uw personeelsleden teleurgesteld raken bij het openen van hun kerstpakketten. Wij kunnen u helpen met het samenstellen van kerstpakketten vol originaliteit. Wij weten waar de personeelsleden op hopen en wat zij verwachten.  Wij bieden een combinatie van lekkernijen, leuke accessoires, handige hebbedingetjes en wat om te proosten. Lees verder voor meer informatie over onze kerstpakketten. 

Keuze uit 10 soorten kerstpakketten

In ons assortiment hebben wij maar liefst 10 verschillende soorten kerstpakketten. Ze zijn allemaal verschillend in inhoud, maat, prijs en doelgroep. Zo kan het zijn dat u voornamelijk vrouwelijke werknemers in uw bedrijf heeft. In dat geval is een pakket met thema verzorging natuurlijk leuk. Andere voorbeelden van de thema’s zijn: koffiepakket, cocktailpakket, familiepakket, filmpakket en kookpakket. Wij werken samen met verschillende leveranciers die een speciale prijs hebben aangeboden. Hierdoor kunnen wij de kerstpakketten ook voordeliger aan u als afnemer aanbieden. De kerstpakketten zijn vanaf €13,- per stuk. 

Thema’s

Zoals eerder vernoemd hebben de verschillende kerstpakketten een thema. Voor de familiemensen hebben wij een familiepakket. Hierin zitten verschillende (bord)spellen, zoetigheden, een flesje wijn voor de ouders en een flesje kinderchampagne voor de kinderen, bakmix om koekjes mee te bakken en tevens vormpjes en versieringen voor de koekjes. Een ander thema is het cocktailpakket. Hierbij krijgt u een receptenboekje voor cocktails, een sterkedrank, een smaakmaker voor de drankjes, een cocktailshaker, versieringen voor het glas en twee cocktailglazen. Naast deze twee thema’s hebben wij ook nog het koffiepakket, kookpakket en het filmpakket. De laatstgenoemde van deze kerstpakketten bevat popcornbakken, popcorn, Pathé Thuis tegoedbon, een deken, pyjamasokken, theemokken, schaaltjes voor eventuele lekkernijen, wijn (keuze uit wit, rood of rosé) en een pak Chocomel.