Kerst kado tips
Image default
Cadeau

Cadeautje per post

Cadeautje per post

Verschillende soorten gebak per post bij brievenbusbanket.nl

Bij brievenbusbanket kunt u tot wel vier soorten gebak per post cadeau geven aan de ontvanger.

Een icoon onder de snoepjes verwerkt in een heerlijk banket en karamelhopjeslaag op het gebak. Proef vandaag nog deze oer-haagsche smaak!

Ons Chocolade Banket is een heerlijk ambachtelijk gebakken brownie met laagje chocoladeglazuur er overheen en walnoten er in verwerkt. Echt een aanrader voor de chocolade liefhebber en te nuttigen ’s ochtends bij de koffie of zelfs ’s avonds bij een glaasje bubbels. 

Bij het Kaneel Banket staat, je raadt het al, kaneel centraal. Maar dit was voor ons nog niet genoeg. We bakken op ambachtelijke wijze kaneel-granulaat-korrels mee tijdens het proces en sprenkelen ook nog dit over de bovenkant heen voor een nog grotere explosie van smaak en heerlijkheid.

Walnoot, Sinaasappel, Rozijnen, Roomkaas vulling, de perfecte ingrediënten om een heerlijk banket te creëren. Zoals altijd ambachtelijk gebakken en met zorg en liefde verstuurd naar de ontvanger.

Verzenden en bezorgen

Als u voor 23:59 besteld heeft de ontvanger het cadeautje per post morgen al in huis. Of kies uw eigen bezorg datum in de check-out. Ook hebben we het gebak zo verpakt dat het in een brievenbus doosje past en dus door de brievenbus past, dit maakt het wel zo makkelijk. Nu hoeft uw ontvanger niet thuis te zijn voor de levering.

Betalen

We hebben het u zo makkelijk mogelijk gemaakt en u kunt bij ons altijd veilig betalen met iDeal, Apple Pay of Pay Later van Klarna. Maak uw keuze in de check-out.

Waarom een cadeautje per post van brievenbusbanket.nl

Of de ontvanger nou jarig is of u als bedrijf uw personeel dat thuiswerkt een hart onder de riem wilt steken, brievenbusbanket.nl zorgt voor een originele maar vooral lekkere verassing waar iedereen blij van wordt. Voeg een persoonlijke boodschap gratis toe bij de check-out en wij voegen zorgvuldig het kaartje bij de bestelling.

 

 

https://www.brievenbusbanket.nl