Kerst kado tips
Image default
Cadeau

Drie tips voor de leukste cadeaus voor je beste vriend of vriendin

Een verjaardag, jubileum of gewoon omdat je ze lief hebt. Er zijn tal van gelegenheden waarop je een goede vriend of vriendin iets moois cadeau wilt doen. Het gebaar is er, nu het idee voor een cadeau nog. Heb je weleens nagedacht over een fotoboek maken of het plannen van een onvergetelijke ervaring. Je kan het zo mooi maken als je zelf wilt. Heb je wat inspiratie nodig? Lees dan snel verder! 

Fotoboek met al jullie herinneringen

Denk eens goed na over alles wat je hebt meegemaakt met een dierbare. Er komen vast allemaal mooie herinneringen naar boven. Waarom verwerk je deze niet in een fotoboek? Kies de leukste foto’s uit en schrijf er een verhaal bij. Met een echt goede vriend(in) heb je waarschijnlijk al een hoop mooie reizen gemaakt. Verzamel de leukste foto’s in een vakantie fotoboek. Ga je voor die prachtige backpack trip door Azië? Of deel je liever al jullie vakanties op in verschillende hoofdstukken? De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Onvergetelijke ervaring voor jullie samen

In plaats van al jullie herinneringen te verwerken in een fotoboek, kun je ook nieuwe herinneringen maken. Nodig ze daarom uit voor een onvergetelijke ervaring. Soms is dat nog leuker dan een fysiek cadeau. Probeer dat nieuwe hippe restaurant of neem ze mee naar de spa. Boek dan natuurlijk ook die hoognodige massage. Wil je ze echt verwennen? Wat dacht je van een weekend naar een leuke stad in de Benelux? Zo verzamel je nog meer foto’s die je kunt verwerken in een fotoboek! 

Rustige avond thuis 

Hebben jullie samen écht alles al gedaan? Dan geef je ze toch lekker een rustige avond thuis. Dit maak je zo spannend als je zelf wilt. Dek bijvoorbeeld de tafel en verras ze met een culinair driegangenmenu. Vergeet de bijpassende wijnen niet. Wees creatief of maak jullie welbekende lievelingsgerechten. Heb je geen zin om uren in de keuken te staan? Stel dan een lekkere borrelplank samen. Vind de leukste spelletjes en kijk jullie favoriete films. Een cadeau als dit voelt misschien als erg weinig, maar stel je eens voor dat je dit zelf krijgt. Je zou je geheid erg geliefd voelen! 

Een mooi cadeau uitzoeken is dus helemaal niet zo moeilijk. Het gaat vooral om het idee. De moeite die je erin stopt is vaak al genoeg. Maak bijvoorbeeld dus een mooi fotoboek of geef ze een memorabel dagje uit. Zijn jullie toe aan wat rust? Ook met een gezellige avond thuis doe je ze geheid plezier. Geef ze vooral een mooie nieuwe herinnering!