Kerst kado tips
Image default
Cadeau

Grote Kerstpakket voor je personeel

het grote kerstpakket is ontstaan in de 19e eeuw. Toen werden de boeren bedankt voor hun voorziening in voedsel met een voedselpakket van de dorpsgenoten. Rond kerst gaven deze dan een ‘kerstpakket’ aan de boer en zijn familie zodat zij hiervan konden eten. Later is dit uitgebreid naar dat werkgevers hun dankbaarheid uiten door een kerstpakket te geven. Eerst werden er dus vooral kerstpakketten weggegeven die gevuld waren met voedsel en iets te drinken. Tegenwoordig zitten er ook steeds vaker spullen in. Ook veranderd de vorm van een kerstpakket steeds meer. Eerst kreeg iedereen gewoon hetzelfde pakket, nu mag je ook ooit kiezen uit een aantal pakketten. Soms krijg je een cadeaubon of mag je op een soort marktje zelf je pakket samenstellen. Maar hoe het kerstpakket er ook uitziet, het blijft een leuk cadeau wat je krijgt rond de kerst van je werkgever.

Kerstpakket bestellen

Voor je bedrijf kun je dus kerstpakketten bestellen die je gaat uitdelen rond de feestdagen. Om inspiratie op te doen kun je langsgaan in een showroom of je kunt de folder doorbladeren. Je kunt een kerstpakket kiezen uit verschillende thema’s. Misschien wil je wel iets in het thema goede doelen omdat je zelf als bedrijf hiermee bezig bent. Of je bent een modeblad dan is het leuk om een kerstpakket weg te geven in deze stijl. De kerstpakketten worden ook nog eens mooi verpakt zodat het ook een feestje is om deze uit te pakken.

Kosten

De verschillende kerstpakketten hebben ook verschillende kosten. Voor een offerte kun je altijd even contact op nemen via de website. Het bedrijf zal ervoor zorgen dat je wensen centraal staan en zal meedenken over een goed geschenk aan je werknemers. Door het grote aanbod zul jij altijd met een goed eindresultaat komen waar iedereen tevreden mee zal zijn.

Gerelateerde artikelen

Ga dit jaar voor een digitale kerstmarkt

Een uniek kerstpakket voor vrouwen

Cadeautje per post