Kerst kado tips
Image default
Cadeau

Het dilemma van de luxe kerstpakketten

Veel werkgevers vinden het samenstellen van luxe kerstpakketten een nachtmerrie. Ze hebben geen idee wat ze hun werknemers moeten geven en waar hun werknemers iets aan zullen hebben. Ze zijn zo bang om een verkeerd of fout cadeau te geven, dat ze volkomen in de stress schieten wanneer ze alleen al denken aan het samenstellen van de luxe kerstpakketten. Sommige werkgevers hebben als oplossing bedacht om de werknemers maar gewoon een cadeaubon te geven. Vaak zijn dit VVV bonnen of bol.com bonnen. Echter vinden veel werknemers het toch wel erg leuk om luxe kerstpakketten te krijgen.

Laat de luxe kerstpakketten samenstellen

De werkgever kan er ook voor kiezen om de luxe kerstpakketten samen te laten stellen door een bedrijf. Deze bedrijven zijn gespecialiseerd in het samenstellen van pakketten en zorgen er altijd voor dat de luxe kerstpakketten in de smaak vallen. De werkgever kan voorkeuren opgeven voor de inhoud van het kerstpakket, maar de werkgever kan dit ook overlaten aan het bedrijf. Zo geeft hij de volledige taak uit handen en hoeft hij hier niet meer zelf over na te denken. Voor veel werkgevers is dit heel erg fijn en zij gaan daarom graag in zee met een bedrijf die zorgt voor het samenstellen van het kerstpakket.

Kerstpakket laten samenstellen door de werknemers

De werkgever kan er ook voor kiezen om het kerstpakket te laten samenstellen door een of enkele werknemers. Zij weten wat zij willen, waardoor het kerstpakket sneller in de smaak zal vallen. Ook bij deze keuze hoeft de werkgever zich dan niet meer druk te maken over het kerstpakket, wat voor veel werkgevers erg fijn kan zijn. Natuurlijk zijn er altijd nog werkgevers die het juist heel leuk vinden om zelf een kerstpakket samen te stellen en dit daarom zelf doen.