Kerst kado tips
Image default
Cadeau

Ideeën voor een gepersonaliseerd kerstcadeau

Wanneer de eerste sneeuwvlokjes weer voorzichtig naar beneden beginnen te komen, zijn de meeste mensen alweer bezig met kerst. De eerste kerstversiering wordt langzaamaan van zolder gehaald en ook wordt er alvast nagedacht over de kadootjes onder de boom. Toch blijft het ieder jaar weer een ontzettende verrassing wat er dit jaar weer allemaal onder de boom ligt. Wel weten we één ding zeker, een gepersonaliseerd cadeau, die doet het altijd goed. Dus wil jij iemand verrassen, dan weet je wat je te doen staat. Wil jij weten welke originele ideeën er allemaal zijn, lees dan snel verder!

Ga voor een tegeltje met foto

Hoe leuk is dat, vooral wanneer je kinderen hebt, is er natuurlijk niets leukers dan een cadeau met een foto van je kinderen. Dit kan op allerlei verschillende manieren, maar een tegeltje met foto blijft toch veruit het meest populair. Het leuke aan zo’n tegeltje, is dat je deze overal kunt ophangen. Zo kun je hem op de slaapkamer hangen, maar ook op bijvoorbeeld het toilet. Het leuke aan een gepersonaliseerd cadeau, is dat het letterlijk nooit gaat vervelen. Dus heb jij nog wat extra inspiratie nodig, dan is een tegeltje maken op Tegeltje.nl natuurlijk een ontzettend leuk idee voor deze kerst.

Een schilderij

Een schilderij doet het ook altijd goed. Bijvoorbeeld voor boven de bank of televisie is dit de perfecte manier om iemand te verrassen. Een prachtig schilderij met een familieportret is bijvoorbeeld prachtige manier om je interieur ook direct een persoonlijke touch te geven. Want laten we eerlijk zijn, een mooie foto doet het toch altijd goed. Vind jij een groot schilderij boven de bank nu net iets teveel van het goede, dan kun je natuurlijk ook gewoon kiezen voor een prachtig fotolijstje. Voor op de kast of aan de muur. Het gaat namelijk om het gebaar en niet om de grote of de inhoud van het cadeau.