Kerst kado tips
Image default
Cadeau

Op zoek naar unieke duurzaam kerstpakket?

Het unieke aan de kerstpakketten van ons bedrijf is dat achter veel van de aangeboden producten een bijzonder verhaal zit. Deze producten hebben bijvoorbeeld een sociaal-, circulair-, Zero Waste- en/of duurzaam karakter. Er wordt rekening gehouden met ‘ People’ en ‘Planet’. Zo zorgen we ervoor dat uw medewerkers een bijzonder  duurzaam kerstpakket krijgen dat onderscheidender is dan een normaal kerstpakket.

Wat maakt het uniek?

Het unieke aan de  duurzaam kerstpakket dat achter bijna ieder product een mooi verhaal zit. Al onze pakketten hebben een sociaal- maatschappelijk karakter; zij worden nl. ingepakt door medewerkers die het zonder steuntje in de rug niet redden op de arbeidsmarkt. De kartonnen, het design items die we toevoegen aan de pakketten zijn gemaakt van gerecycled karton, we werken samen met regionale partijen om de footprint zo klein mogelijk te houden en kiezen daar waar mogelijk voor biologische of MVO producten. Dat maakt het een duurzaam kerstpakket.

Wil jij een duurzaam kerstpakket?

Ben je geïnspireerd geraakt door onze kerstpakketten, maar wil je het nét even iets anders? Of weet je precies hoe jij je medewerkers wil verrassen met kerst? Ben je op zoek naar een mooi  duuurzaam kerstpakket, maar staat het gewenste thema er niet tussen? Geen probleem, want maatwerk is een van onze belangrijkste pijlers! Van streekpakket tot happy new year pakket, sportief, lekkere hapjes, MVO en duurzaam kerstpakket, pakket met cadeaubon, tot pakketten speciaal voor stoere mannen of vrouwen. Alles om een kerstpakket persoonlijk en passend bij de organisatie te maken. Zo kun jij jouw medewerkers verrrassen met een duurzaam kerstpakket. Neem contact op met de klantservice voor een duurzaam kerstpakket en spreek de wensen door. Wij helpen u met een duurzaam kerstpakket te bestellen wat helemaal naar wens is.Gerelateerde artikelen

Dingen om thuis te doen om de kinderen bezig te houden

Het dilemma van de luxe kerstpakketten

Uw kerstpakket zelf samenstellen voor een persoonlijk cadeau