Zaagsel kopen is samen met weidehooi erg geschikt voor uw vee

  • Posted on juli 30, 2018 at 8:01 am

Er zijn veel producten die bodems van stallen bedekken. Wanneer u besluit om naar de specialist te gaan, zult u merken dat u hier ook meer dan genoeg keuze heeft. Een van de populairste bodembedekkers die u kunt kopen is en blijft toch wel zaagsel van Sanders Fourage. Dit houtproduct is erg fijn van structuur en een stuk fijner dan bijvoorbeeld houtkrullen. Hierdoor is het product, samen met weidehooi, uitermate geschikt voor uw vee. Want uw vee verdient immers het belangrijkste, nietwaar? Wat voor product u ook kiest, u bent altijd verzekerd van onkruidvrije producten en een goed vochtgehalte door meting met speciale vochtmeters. Zo komt u of uw vee nooit in de problemen.

Ontvang een passende offerte voor uw weidehooi

Wilt u meer informatie ontvangen over gerstestro, luzerne, koolzaadstro of graszaadhooi? Of ontvangt u graag een passende offerte? Dan schakelt u de hulp in van de specialist. Bij Sanders Fourage kiest u uit verschillende producten op het gebied van bodembedekking en ruwvoer. Een aanvraag doet u door het online formulier in te vullen. Hier vult u onder meer in wat voor product, zoals zaagsel of weidehooi, u wilt kopen en hoeveel stuk u af wenst te nemen. Door de strenge controle van weidehooi en andere producten bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Vervolgens wordt er contact met u opgenomen, om zodoende een passende offerte te bieden. Uiteraard kunt u het team van Sanders Fourage telefonisch contacteren als u overige vragen wilt stellen.

Laat uw weidehooi door de specialist transporteren

Heeft u uw keuze voor hooi of zaagsel gemaakt? Dan wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat uw bestelling veilig wordt vervoerd. Bij Sanders Fourage bestelt u producten van hoogstaande kwaliteit, die u na het bestellen laat transporteren naar uw manege, fokkerij of dierentuin. Van België tot aan Spanje en van Nederland tot aan Engeland, producten kunt u zowel binnen als buiten Nederland laten transporteren. Kiest u ervoor om zaagsel of weidehooi te kopen? Dan kan uw bestelling worden getransporteerd op onder meer open combinaties, open opleggers, schuifzeilen opleggers en schuifzeilen combinaties. U geeft aan wat er vervoerd moet worden!

Top