Kerst kado tips
Image default
Entertainment

Entertainment laten verzorgen voor je kerst bedrijfsfeest

Wil je dit jaar van je kerstborrel een echt bedrijfskerstfeest maken? Goed plan en zeker weten iets waar je personeel blij mee zal zijn. Want wat is er leuker dan je collega’s ook eens anders mee te maken dan in werksferen? Zie je op tegen het organiseren hiervan? Geen nood: je kunt de hele entertainment kant laten verzorgen. Als je dan ook nog de catering uitbesteedt, dan hoef je er zelf dus weinig meer aan te doen!

De Kerst DJ die alles voor je regelt

Kies je voor een echte Kerst DJ dan weet je in ieder geval dat deze man of vrouw weet hoe hij de juiste sfeer voor jouw kerstfeest moet neerzetten. Of voor een eindejaarsfeest, dan kan natuurlijk ook nog. Kies je bijvoorbeeld voor Kerst DJ John als Kerst DJ, dan kies je voor de professional die alle entertainment voor je kan verzorgen. Hij heeft genoeg kerstborrel ideeën voor je, waardoor jouw feest zeker geslaagd is.

Karaokeshow

Zo zou je kunnen denken aan een karaokeshow. Lachen toch als je bloedserieuze afdelingschef nu opeens een groot zangtalent blijkt te zijn (of dus juist niet…). Gezelligheid kent geen grenzen en met een karaokeshow wordt deze gezelligheid zeker uitgebreid.

Foute kerstparty

Natuurlijk is een foute party populair want hoeveel pret wil je hebben? Ook deze sfeer weet de kerst DJ voor jou neer te zetten! Zorg zelf voor leuke skihut attributen en winterse sferen en je hebt al helemaal de sfeer te pakken.

Met saxofonist

Een ander leuk idee is het inhuren van een DJ met saxofonist. Zo kan je genieten van een lekker discofeest, maar eveneens genieten van livemuziek. En zelfs van de combinatie van beide als de saxofonist even een deuntje meeblaast met de muziek van de DJ. Er zijn ook DJ’s die bijvoorbeeld samenwerken met zangers.

Verlichte dansvloer en andere extra’s

Natuurlijk kan je de DJ inhuren met net zoveel extra’s als jij wil. Huur je ook een dansvloer in die verlicht is? Of wil je andere visuele mogelijkheden, zoals een groot LED-scherm waar foto’s op te zien zijn of misschien wel filmpjes? Aan jou de keus!