Kerst kado tips
Image default
Financieel

Waarom banken betrokken raken bij cryptocurrency van XRipple

Voordat je in de discussie komt om te beleggen in de XRP-markt, zijn er een aantal dingen die je moet weten. Onder deze is of u de rimpel al dan niet kunt gebruiken als een waardering methode bij het opzoeken van de markt als een belegger. Dit artikel zal kijken naar enkele factoren die de waarde van XRP kunnen beïnvloeden en u helpen beslissen of u de rimpel kunt gebruiken om een eerlijke prijs te bepalen.

 

Er zijn momenteel veel vormen van rimpelingsportefeuilles op de markt. Ook bieden veel uitwisselingen die nu aanbieden om te kopen en om rimpeling op hun uitwisseling te handelen. Het zou echter niet een verstandige beslissing zijn om uw XRP in een uitwisseling te plaatsen, omdat uw hard verdiende munten waarschijnlijk het privé-eigendom van uw uitwisseling zouden zijn, zo ja. Dus, u moet zorgvuldig de risico’s overwegen die verbonden zijn aan het investeren in een niet-gestandaardiseerde vorm van xRipple portefeuille.

 

Er zijn veel niet-gestandaardiseerde valuta’s in de wereld. Met name zijn de valuta’s die door het voormalige Oost-Bloc worden gebruikt, zoals de SLD, Pounds en Rubies. Deze valuta’s, terwijl niet technisch echte valuta’s, hebben de afgelopen jaren een ongelooflijke hoeveelheid groei gehad, en zijn als zodanig veel geld waard. De meeste beleggers zijn echter op hun hoede om hun eieren in één mand te plaatsen en dus geven ze de voorkeur aan hun beleggingsportefeuille door andere valuta’s te bezitten. Gelukkig zijn er nu honderden rimpelcompatibele portefeuilles op de markt, waardoor beleggers al deze diverse portefeuilles over de grote uitwisselingen en over de belangrijkste marktdeelnemers hebben ingediend.

 

Een van de eerste redenen waarom banken en andere financiële instellingen zouden willen betrokkenen bij Ripple Platform Investments is te wijten aan de duidelijke vermindering van het risico dat verband houdt met dit soort transacties. In eenvoudige termen, maakt een bank of financiële instelling transacties met een of meer partijen die andere valuta’s vertegenwoordigen. Zodra de valuta wordt gekocht, draagt de verkoper dit geld over van hun bankrekening naar de bankrekening van de kopers. De banken krijgen een bepaald percentage van de transactieprijs, bekend als een transactiekosten. Daarom, als de banken zelf de transacties zouden maken via een op XRipple gebaseerd netwerk, in plaats van via een traditioneel uitwisselingsplatform, dan zou er geen behoefte aan hen om eventuele extra kosten aan derden te betalen.

 

Een andere reden waarom banken erbij betrokken raken, is het gevolg van het vermogen om de kosten in verband met internationale overmakingen te verlagen, door middel van een snellere geldoverdrachtsdienst (FMS). Remittances worden momenteel in een langzamere snelheid afgeleverd, vanwege de huidige wetgeving met betrekking tot valuta-uitwisselingen. XRipple werkt op een andere manier, omdat het voor realtime globale valuta-uitwisselingen mogelijk maakt, zonder dat een traditioneel uitwisselingsplatform. Dit is vooral gunstig voor bedrijven die opereren in landen die niet van oudsher functioneren als sterke financiële centra, waar traditionele bank- en valuta-uitwisseling niet regelmatig worden gebruikt.

 

Door een platform aan te bieden waarmee gebruikers deze globale valuta-uitwisselingen onmiddellijk kunnen uitvoeren, kunnen snellere betalingen worden gedaan, met minimale kosten in verband met de transacties. Er zijn andere voordelen om te investeren in het gebruik van Crypt-valuta, zoals XRIPPLE, voorbij die hierboven gemarkeerd. Deze vorm van betaling is ook nuttig in online marketing. Bedrijven die dit betalingssysteem gebruiken, zijn in staat om transacties met hun klanten over de hele wereld te verwerken en laten hun omzet dramatisch toenemen. Het is daarom een goede investering als u op zoek bent om een bedrijf te starten en uw marktbereik uit te breiden.

Krijg meer informatie hier https://www.bitcoinmeester.nl