Een mooi kerstcadeau voor Opa & Oma

  • Posted on december 25, 2014 at 2:14 pm

Of ze maandagmorgen 22 december om 9.00u terechtkunnen voor een groepsportret van 5 kinderen in de leeftijd van 1 tot 4 jaar? En zouden we dan nog voor de kerst een foto kunnen hebben als kerstcadeau voor Opa & Oma? Natuurlijk kan dat bij Vincent Hartman Fotografie in de gemeente Raalte.

Familiefoto’s

Fotostudio’s voor familiefoto’s hebben veelal een detailhandelsfunctie. Zij verkopen ook lijstjes, camera’s en accesoires en zijn gedurende de normale winkeltijden geopend en dus op maandagmorgen gesloten. De fotostudio van Fotograaf Raalte oftewel Vincent Hartman Fotografie oftewel STUDIOVHF šŸ™‚ is maandagmorgen geopend op afspraak, zoals alles op afspraak gaat. De studio is een veelzijdig fotografisch dienstverlener en heeft dus geen detailhandels functie. Dit betekent dat er alleen opdrachten aangenomen worden na boeking vooraf. De studio werkt doorgaans voor zakelijke opdrachtgevers, maar verzorgt ook portretfotografie, familiefoto’s en bruidsfotografie voor particuliere opdrachtgevers die kwaliteit en flexibiliteit belangrijk vinden.

Fotograaf Raalte

De shoot van bovenstaande foto was erg leuk. Vantevoren werd al door de opdrachtgever aangegeven dat de kinderen niet perse in de camera hoefden te kijken. Ze had op de website een foto gezien die ze erg leuk vond. Het was een kinderfoto van ook een 5-tal neefjes en nichtjes in een vergelijkbare leeftijdsgroep die vooral met elkaar bezig waren en de fotograaf totaal vergaten. Met haar eigen kinderen en met die van haar broer en zus liep het een beetje anders. De jongste vond het maar niets zo’n witte omgeving met flitslicht en zette het op een huilen. Een ander vond het weer leuker om zo nu en dan op te staan en mama op te zoeken, kortom het werd een zooitje! Omkopen met rozijntjes hielp niet en de fotgeraaf had het idee dat de onrust van de ouders niet bijdroeg aan het gewenste resultaat. Hij besloot een pauze in te lassen zodat we gezamelijk de resultaten tot dan toe konden bekijken. Dit bleek een groot voordeel want de kinderen konden dan lekker spelen zonder toeziend oog van de ouders, want die zaten immers naar het beeldscherm in de studio te turen. Dus de kinderen waren gewoon weer lekker kinderen die onbezorg aan het spelen waren en zo hoort het. Toen de fotograaf vroeg om even op een bepaald plek te gaan zitten deden ze dat, met nog steeds lol en hup de foto werd gemaakt.

Twee dagen later zat de foto keurig strak opgeplakt in pase-partout in een lijst en het kerstcadeau voor Opa & Oma was klaar!

Bezoek de bron voor meer info

Top