Een intercomsysteem van de specialist: functioneel én stijlvol

  • Posted on augustus 1, 2018 at 7:32 am

U bent van plan om een intercomsysteem te laten installeren in uw woning of pand. Het is belangrijk dat het bedienpaneel op de juiste manier functioneert, maar het is helemaal mooi meegenomen als het er ook nog eens stijlvol uitziet. Op deze manier verwerkt u het systeem naadloos in uw interieur en zorgt u voor een mooi en representatief geheel. Bij Fontein Elektrotechniek begrijpen ze dit maar al te goed. U heeft bij dit bedrijf namelijk keuze uit verschillende entreepanelen. Kiest u voor een paneel dat er netjes en stijlvol uitziet of gaat u voor een robuuste uitstraling? Hoe u ook wilt dat het entreepaneel van uw intercomsysteem eruitziet, bij de specialist is het mogelijk.

Storing aan uw audio intercomsysteem? De specialist lost het direct op!

Om een pand extra goed te beveiligen is een audio intercomsysteem erg belangrijk. Treedt er een storing op? Dan komt het vaak voor dat de deur niet meer vanzelf opent of ontgrendeld blijft. En dat is niet wat u wilt, toch? In zo’n situatie is het fijn als er 24 uur per dag een bedrijf voor u klaarstaat om de storing te verhelpen. Bij Fontein Elektrotechniek is dit het geval. Zodra u uw storing meldt, komt er direct een vakkundige monteur uw kant op. Vervolgens wordt de storing snel en adequaat verholpen. En het mooie is dat u hiervoor geen contract hoeft af te sluiten.  Of u nu een bestaande of een nieuwe klant bent, het bedrijf is u altijd van dienst.

Zo zorgt u ervoor dat uw audio intercomsysteem vlekkeloos blijft werken

U heeft al enige tijd een audio intercomsysteem geïnstalleerd in uw pand. En daar bent u zeer tevreden mee. U opent uw voordeur eenvoudig met een druk op de knop. Handig, want zo hoeft u niet steeds al die trappen af te lopen om zelf de deur te openen. Tegelijkertijd zorgt u ervoor dat ongenodigde gasten níet de mogelijkheid hebben om uw pand te betreden. Om ervoor te zorgen dat uw audio intercomsysteem deze gemakken blijft bieden, is het raadzaam om regelmatig onderhoud te laten verrichten. Bij Fontein Elektrotechniek kunt u hiervoor een contract afsluiten. Op deze manier hoeft u voor een vast bedrag per jaar totaal niet meer om te kijken naar het onderhoud van uw intercomsysteem.

Top