Kerst kado tips
Image default
Tuin en buitenleven

Bij de hovenier in Nijkerk bent u aan het juiste adres

Voor het aanleggen van een mooie tuin bent u bij de beste hovenier in Nijkerk aan het juiste adres. Wij hebben er geef passie voor het vak en hebben stuk voor stuk groene vingers. Wij werk hard en maken uitsluitend gebruik van de beste gereedschappen voor het aanleggen van jouw droomtuin. En bieden niks anders dan kwaliteit en hebben erg veel tevreden klanten, die nog elke dag genieten van hun tuin. En dat is iets waar wij naar streven mensen weer gelukkig maken met hun tuin. En dit hoeft helemaal niet veel te kosten, wou zullen altijd rekening met u budget houden en maken een uitgebreid ontwerp naar uw wensen. 

Tuinontwerp en werkwijze

Er is veel veranderd als het gaat om soorten tuinen met de jaren, er is steeds meer mogelijk en de tuin is langzamerhand steeds meer een belangrijk onderdeel van een huis. En dat vinden wij mooi om te zien, bij ons worden al je eisen verwerkt in een mooi ontwerp om uw zo een goed inzicht te geven van hoe het eruit moet gaan zien. Op deze manier hopen teleurstelling achteraf te voorkomen. We houden van een goed service en geen project is ons te groot. En zijn er ook voor de kleine tuinen, we pakken elk project aan. Om op deze manier beter te worden in wat we doen en elke dag nog steeds nieuwe dingen te leren.

Advies op maat

Wij zijn er niet alleen voor het aanleggen van tuinen maar , adviseren mensen ook graag in de vragen die ze hebben. Heeft u bijvoorbeeld vragen over de juiste voeding u planten, om gezond en mooi te houden dan kunt ons altijd om advies vragen. Ook voor inspiratie of kunt u ons een bericht doen. Ook voor onderhoud kunt u bij ons terecht en kunt u een offerte opvragen op de website. Daar staan tevens ook onze contactgegevens en foto’s van een aantal projecten.