Prachtige sierheesters bij de boomkwekerij in Zundert

  • Posted on juni 22, 2018 at 7:31 am

Prachtige sierheesters nodig als basis voor een volle containerplant? Bij de gespecialiseerde boomkwekerij in Zundert vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Deze kwekerij is Boomkwekerij Verpaalen-Herijgers. Daarna wordt het doorgekweekt in de volle grond. Hierbij wordt zo min mogelijk gebruik gemaakt van chemische onkruidbestrijding en wordt veelal gekozen voor handmatige of mechanische bestrijding. In de lichte zandgrond kunnen de wortels van de sierheesters zich optimaal ontwikkelen waarna ze gerooid en afgedekt naar de loods worden gebracht om gesorteerd en verwerkt de worden. Op die manier blijft de conditie van het gewas optimaal. Zo is het voor u mogelijk om onkruidvrije en gezonde (sier)heesters te kopen bij de boomkwekerij in Zundert.

Bij boomkwekerij in Zundert wordt soortechtheid gewaarborgd

Op zoek naar prachtige bewortelde stekken, het mooiste plantgoed en bos-en haagplantsoenen? Dit alles vindt u bij Boomkwekerij Verpaalen-Herijgers in Zundert. De specialist in het opkweken en vermeerderen van heesters. Bovendien kweken ze bos- en haagplantsoen als geen ander. De vitaliteit en soortechtheid wordt te allen tijde gewaarborgd, omdat zowel de zomer- als winterstekken afkomstig zijn van de moederstruiken. Deze stekken worden met de grootste zorg en in optimale omstandigheden opgekweekt om naast de soortechtheid de kwaliteit de waarborgen. De groenspecialisten voorzien u graag van passend advies, zodat u de bewortelde stekken kiest die bij u passen. Breng gerust een bezoek aan de Boomkwekerij Verpaalen-Herijgers in Zundert!

Waarom kiezen voor (sier)heesters van boomkwekerij in Zundert?

Voor de mooiste sierheesters gaat u lang bij een specialist zoals Boomkwekerij Verpaalen-Herijgers in Zundert. Zij hebben namelijk een groot en divers assortiment met veel planten en bomen. Maar waarom kiezen voor deze kwekerij? De heesters die u hier vindt zijn vermeerderd vanuit de moederstruiken. Hierdoor wordt de soortechtheid gewaarborgd. Het gebruik van chemische middelen wordt op de boomkwekerij in Zundert tot een minimum beperkt. Onkruid en ongedierten worden mechanisch of handmatig bestreden. Dit houdt zowel de bodem als het gewas gezond. Bovendien heeft u de keuze uit veel verschillende soorten (sier)heesters, zoals Philadelphus en Deutzia, en bos- en haagplantsoen. Weet u al welke u wilt?

Top