Kerst kado tips
Image default
Wijn

Whiskey glazen als kerstcadeau.

Whiskey glazen zijn het ideale kerstcadeau voor iedereen die dol is op whisky. De glazen gemaakt van puur kristalglas maken jouw favoriete drankje echt tot een eye-catcher. Je kunt jezelf heerlijk vermaken met een mooi glas en hierin jouw drankje gegoten. Als je op zoek bent naar een origineel kerstcadeau dan zijn de whiskey glazen natuurlijk ideaal. Ze zien er fraai uit en voorzien van een uniek design. Onze glazen worden gemaakt in de Tsjechische Bohemen. Ze staan bekend om hun hoge kwaliteit en puur kristalglas voor een betaalbare prijs.

Whiskey glazen in cadeaubox als kerstcadeau.

Wij hebben een speciale collectie met whiskey glazen in combinatie met een karaf. Deze glazen worden geleverd in een unieke blauwe cadeaubox. Je hebt zo echt een uniek cadeau om te geven onder de kerstboom. Iemand zal blij verrast worden bij het openen van de cadeaubox en bij het vertonen van de whiskey glazen. Je hebt zo echt een fantastisch cadeau waar nog jarenlang van genoten kan worden. De glazen zijn echt van een zware kwaliteit en dit merk je direct. Na gebruik kan je ze omspoelen of echt in de vaatwasser doen. Het glas is stevig genoeg om een wasbeurtje in de vaatwasser te doorstaan.

Whiskey glazen vanaf 11,95.

Onze whiskey glazen voor onder de kerstboom zijn niet altijd extreem duur ondanks dat het echt kristalglas is. Je hebt al glazen vanaf 11,95 en je krijgt ze hierbij in een setje. Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog de luxe gift sets van zware kwaliteit kristalglas. Hier betaal je uiteraard wel iets meer geld voor, maar dit is niet erg want ze zijn absoluut de moeite waard. Zelfs als je geen liefhebber bent van whisky zou je deze karaffen willen neerzetten op het dressoir van je eigen woning. Je hebt zo echte whiskey glazen als kerstcadeau voor de liefhebber.

Bezoek de bron voor meer info