Kerst kado tips
Image default
Winkelen

Zo geef jij altijd een persoonlijk cadeau!

Heb je binnenkort een verjaardag, gaat er iemand trouwen of zijn er opkomende feestdagen? Feest betekent cadeaus en cadeaus uitkiezen kan nog weleens lastig zijn. Wat geef je iemand cadeau die alles al heeft? Of die je nog niet zo lang kent? Of die je al zo lang kent en niet meer weet wat nog leuk is. Het zijn een hoop vragen omtrent cadeaus, maar iets wat iedereen waardeert en het liefst krijgt is een persoonlijk cadeau. Wat is nu een persoonlijk cadeau en hoe kun je een cadeau persoonlijk maken?

Feestdagen

Tijdens de feestdagen is het voor veel mensen een drukke, stressvolle periode. Je moet op werk de laatste dingen afronden voor het nieuwe jaar, er moet een planning gemaakt worden voor het vieren van feest en hierbij komen veel dingen kijken. Dan is er ook nog het kerstkado die je voor iemand of een paar mensen moet kopen. Het klinkt heel stressvol, maar dat hoeft het niet te zijn. Je kunt een cadeau persoonlijk maken door een mooie brief te schrijven en mee te geven. Je kunt een boek maken met foto’s en mooie momenten van het afgelopen jaar. Met dit cadeau kun je het jaar mooi afsluiten. Je kunt ook iets inplannen waar jullie het al lang over hebben, zoals bungeejumpen of eindelijk een keer samen op vakantie.

Pakket samenstellen

Niets is leuker dan het geven van allerlei kleine cadeautjes ingepakt in een groot pakket. Wat dit zo persoonlijk maakt, is dat je zelf ieder cadeau hebt uitgekozen en er een mooi pakket van maakt. Dit cadeau kun je geven bij een babyshower, waar je bijvoorbeeld knuffels van Happy Horse inpakt met mooie newborn pakjes en handige accessoires voor de moeder.

Persoonlijk met een klein budget

Persoonlijke cadeaus betekent niet veel uitgeven. Je kunt het zo goedkoop mogelijk maken. Dit is het mooie aan persoonlijk, dat het vaak hele kleine cadeaus zijn met een grote betekenis. Zo kun je een video maken met jullie mooiste momenten samen, dit is gratis! Je kunt ook letten op deals wanneer je ergens naartoe wilt zodat je een ticket cadeau kan geven. Wat je hier aan kan toevoegen is een planning met de leukste eettenten, bezienswaardigheden en dingen te doen. Zo geef je alleen geld uit aan het ticket en kun je het heel persoonlijk overbrengen. Het verblijf kun je met elkaar delen en je kunt zelf ook al wat opties voorstellen die je van tevoren hebt opgezocht.