Bekijk de mooiste Kronos tegels in de showroom van de specialist

  • Posted on juli 19, 2018 at 9:32 am

Bent u van plan om nieuwe Kronos tegels aan te schaffen voor in uw woning? Het kopen van nieuwe tegels is altijd leuk. Tegelijkertijd is het ook iets waarover u goed moet nadenken. Met uw nieuwe tegels wilt u waarschijnlijk jaren kunnen doen! Denkt u er bijvoorbeeld over om Kronos tegels, Imola tegels of andere Italiaanse tegels aan te schaffen? Het voordeel van het bezoeken van een specialist als Intertegel is, dat u de tegels gemakkelijk in de showroom kunt gaan bekijken. Deze showroom is ruim 1200 m2 groot en biedt een zeer ruim assortiment tegels voor ieder budget. Zo weet u zeker dat u de juiste Italiaanse tegels, bijvoorbeeld Kronos tegels of Imola tegels, uitzoekt voor uw toepassing.

Breed aanbod Italiaanse tegels, zoals Kronos en Imola tegels, van hoogstaande kwaliteit

Bij de specialist heeft u keuze uit een ruim assortiment aan Imola tegels. Dat is ideaal wanneer u uw badkamer, woonkamer, terras, wanden of keuken opnieuw wilt laten voorzien van de mooiste tegels. U wilt natuurlijk wel zeker weten dat de tegels ook van hoge kwaliteit zijn. Kies daarom voor Italiaanse tegels, bijvoorbeeld Kronos en Imola tegels. Deze tegels staan bekend om hun uitstekende kwaliteit, schoonheid en levensduur. Daarbij bestaan ze ook nog eens in diverse soorten, maten, kleuren en materialen. Een breed assortiment aan Italiaanse tegels, zoals de Kronos tegels en Imola tegels, vindt u bij een specialist als Intertegel. Deze specialist importeert de nieuwste soorten tegels speciaal voor u en biedt ze aan voor zeer aantrekkelijke prijzen.

Kronos tegels: ruim assortiment tegels voor het hogere segment

Bent u al bekend met de prachtige Kronos tegels? Nog altijd worden deze tegels gemaakt in de authentiek Italiaanse Kronos fabriek. In deze fabriek zijn ze gespecialiseerd in keramiek. De fabriek bestaat al bijna 40 jaar en is dus zeer ervaren op het gebied van keramiek. De kwaliteit van de materialen is hoog, waardoor Kronos tegels met name geschikt zijn voor het hogere segment. Bij Intertegel, tegelspecialist met een zeer ruim assortiment, verkopen wij diverse collecties van Kronos. Denk bijvoorbeeld aan Kronos Terramare (hardstenen vloeren), Kronos Vintage (kasteelvoeren), Kronos Blautech (onderhoudsvrije natuurlijke vloeren) en Kronos Woodside (houtimitatie vloeren). Ook verkopen wij Imola tegels en andere Italiaanse tegels. Zo vindt u altijd een tegel die helemaal bij u past.

Top