Kerst kado tips
Image default
Woningen

Een toonaangevende speler op de onroerendgoedmarkt

Wij zijn een erkend makelaarskantoor. Ons bedrijf is opgericht in 2004. Tegenwoordig is het een van de grootste agentschappen in de regio, is het een toonaangevende speler op de onroerendgoedmarkt en begeleidt het zowel binnenlandse als internationale transacties voor de aan- en verkoop.

Klantenservice wordt uitgevoerd in verschillende talen en bij registratie wordt een tripartiete overeenkomst ondertekend.

Diensten

Het bureau biedt klanten rechtstreeks toegang tot ontwikkelaars en eigenaren van onroerend goed, waarbij tussenpersonen worden omzeild. Dit helpt om de aanschafkosten te verlagen. In sommige gevallen bieden we diensten aan zonder commissie, dankzij directe samenwerking met ontwikkelaars en bouwers.

Lijst met diensten:

Advocaat advies. Legalisatie
Registratie van een hypothecaire lening
Bankrekeningen openen, belastingen betalen

Over het werk van het bedrijf

Het bureau werkt samen met ontwikkelaars en verkoopt onroerend goed rechtstreeks aan klanten zonder tussenpersonen, dus de commissie is 0%. Het bedrijf houdt zich bezig met vastgoedbeheer en verhuur.
De vastgoeddatabase wordt in realtime op onze website bijgewerkt. U ziet gegarandeerd de versie van uw dromen en mis de kans om deze aan te schaffen niet.
Online makelaarskantoor
Wij zijn de eerste internationale online vastgoedmarktplaats. Onze slimme platforminterface helpt u gemakkelijk een aankoop te doen.
Individuele begeleiding
Op zoek naar een VIP-service? Persoonlijke service voor onze klanten is individueel advies en transactieondersteuning. Onze persoonlijke manager werkt met elke koper en investeerder samen. Wie neemt de hele “routine” van de transactie over.

 

Huis te huur

https://be.propenda.com/

Gerelateerde artikelen

Spiegelverwarming nodig? Let dan hierop

Waarom je een elektrische radiator moet kopen