Voorzie uw klassiek interieur van een prachtige salontafel

  • Posted on juli 6, 2018 at 8:01 am

Houdt u er ook zo van om een borrel te drinken met uw partner? Leest u graag een goed boek? Of wilt u de bloemen die u onlangs heeft gekregen een plekje geven? In alle gevallen kiest u voor een prachtige salontafel van de specialist. En daarnaast maakt het uw zithoek sfeervol én tijdschriften en onderzetters kunt u er moeiteloos in opbergen. Maar waar vindt u een ruim aanbod aan salontafels, waarmee u een klassiek interieur complementeert? Natuurlijk bij Star Stijlmeubelen, gespecialiseerd in een klassiek interieur sinds 1895. Hier kunt u online klassieke meubelen bestellen. Van hoektafels tot aan ronde tafels en van kersenhout tot aan Frans antiek eikenhout. Naar wat voor materiaal gaat uw voorkeur uit?

Ga voor comfort en vul een klassiek interieur aan met een heerlijke bank

Naast dat een bank heerlijk moet zitten, wilt u ook dat deze er mooi uitziet. De bank moet namelijk perfect in uw klassiek interieur passen. En dat is ook precies waarom u eens een bezoek moet brengen aan Star Stijlmeubelen, hét familiebedrijf dat enkel klassieke meubelen in de collectie heeft. De banken zijn verkrijgbaar in de mooiste materialen zoals leder en velours, en voor de meeste modellen kunt u uw favoriete kleur kiezen middels diverse stalen. Zodra u uw keuze voor een bank gemaakt heeft, kunt u ook eens een kijkje nemen in het aanbod aan fauteuils, waarmee u de zithoek in uw klassiek interieur écht afmaakt.

Een klassiek interieur wordt gratis bezorgd

U bent onlangs langsgekomen in de showroom van Star Stijlmeubelen van 3000 m2. U heeft iets gevonden maar u bent niet in de gelegenheid om uw aankoop zelf af te halen. Bij deze specialist is dat geen probleem. Want naast dat u uw meubelen af kunt halen bij een servicepunt bij het station van Voorburg, kan uw aankoop ook gratis bij u thuis worden bezorgd. Dus heeft u bijvoorbeeld een fraaie theewagen in notenhout gezien, een vitrinekast met glas van kersenhout of prachtig gestoffeerde eetkamerstoelen? Voorkom beschadigingen en laat uw meubelen voor een klassiek interieur gratis door het team van Star Stijlmeubelen bezorgen!

Top