Kerst kado tips
Image default
Bedrijven

De leukste coronaproof kerstcadeaus

Met onze tips hoef je je niet meer druk te maken over de kerstcadeautjes die je dit jaar gaat geven. Wij hebben namelijk de leukste en handigste cadeaus voor je op een rijtje gezet. En vooral belangrijk: alle cadeautjes zijn coronaproof en dus helemaal geschikt om tijdens dit gekke jaar aan iemand te geven!

1. Kerstverlichting

Nu denk je misschien: hè? Kerstverlichting cadeau geven tijdens de feestdagen? Dan is kerst toch alweer bijna voorbij? Dat klopt, maar kerstverlichting is áltijd een goede toevoeging aan iemands huis en is zeker geschikt voor tijdens deze vervelende tijd. We zitten veel thuis, dus dan kun je er maar beter voor zorgen dat het er extra gezellig en sfeervol is. Met kerstboomverlichting krijg je dit zeker weten voor elkaar. Zo kun je de lampjes aan het plafond of rondom de deurpost monteren of over een dressoir draperen. En tijdens de volgende kerst gebruik je ze gewoon weer voor het versieren van de kerstboom!

Ook een lichtgordijn is de perfecte toevoeging aan zowel de binnen- als de buitenkant van je huis om te zorgen dat het er direct een stuk knusser uitziet. Een lichtgordijn kun je ophangen in het raamkozijn, aan de deurpost of aan de muur en bestaat uit verschillende lichtstrengen met led lampjes. Hier wordt altijd een grote hoeveelheid sfeervol licht mee verspreid. Zo krijgt iedereen tijdens het thuiswerken of tijdens gezellige avondjes thuis toch een fijn gevoel.

2. Een filmpakket

Lekker een filmpje pakken is in deze tijd zo makkelijk nog niet. Daarom is een filmpakket een leuk cadeau om te geven aan iedereen die normaal gesproken graag naar de bioscoop gaat. Jouw pakket bestaat natuurlijk uit een dvd of een abonnement op een streamingdienst, zodat de leukste films ook vanaf de bank gekeken kunnen worden. Ook kun je in je pakket de lekkerste bioscoopsnacks stoppen, zoals popcorn en nacho’s. Voeg een paar drankjes en misschien nog een dekentje waar tijdens de film onder weggekropen kan worden toe, en je bent al klaar. Zo creëer je voor iedereen een perfecte thuisbioscoopervaring!

3. Een kookpakket

Ook restaurants bezoeken is in deze tijd niet altijd even gemakkelijk. Wat is daarom leuker dan om een kookpakket te geven waarmee je thuis een restaurantervaring kunt nabootsen? In een kookpakket stop je uiteraard de leukste (en lekkerste) kookboeken. Weet je al precies wat de ontvanger misschien wil gaan koken? Dan kun je alvast wat ingrediënten toevoegen. Of geef handig kookgerei waarvan je weet dat de ontvanger dit nog niet in huis heeft, zoals een koksmes of een goede pan. Voor tijdens het thuisdiner kun je natuurlijk ook altijd leuke benodigdheden toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan led kaarsen voor het versieren van de eettafel zónder dat er kans is op brand. Of een mooi tafelkleed, waarmee er gelijk een luxe gevoel ontstaat. Een kookpakket stel je natuurlijk vooral samen op basis van wat de ontvanger al in huis heeft, maar is voor iedereen die normaal gesproken graag naar restaurants gaat een leuke keuze.

Cadeaus geven in deze gekke tijd? Dat hoeft nog niet zo moeilijk te zijn. Met onze drie tips geef je cadeaus die het leven in deze tijden tóch nog een beetje leuk maken!