Kerst kado tips
Image default
Bedrijven

De leukste kerstcadeaus

Wanneer de herfst volop aan de gang is en het bijna winter is, betekent dit ook dat de feestdagen weer voor de deur staan! Voor velen een drukke periode omdat het het eind van het jaar is, maar ook omdat er weer cadeautjes bedacht moeten worden. Of je nou voor één persoon een cadeautje koopt, of misschien wel voor meerdere, het kan altijd lastig zijn om weer iets origineels te bedenken. De leukste cadeautjes zijn toch wel de persoonlijke cadeaus. Het komt namelijk vaak voor dat iemand niet echt specifieke wensen heeft, wat het nog lastiger maakt om iets te bedenken. We zullen hier dan ook wat cadeautjes bespreken waar jij misschien nog niet aan gedacht had.

Cadeaus voor dagelijks gebruik

Cadeautjes zoals douchegel komen vaak voor omdat dit ‘altijd goed’ is. Het is ook een hele makkelijke optie eigenlijk, wanneer je niet zoveel inspiratie hebt. Maar origineel is het niet echt. Daarbij is het zo jammer dat het na een tijdje op is en het cadeautje eigenlijk ‘weg’ is. Om een origineel en persoonlijk cadeautje te bedenken is het dan ook leuk om te bedenken aan iets wat iemand dagelijks kan gebruiken, of in ieder geval voor een langere tijd. Om het persoonlijk te maken, zal je moeten nadenken over wat iemand leuk vindt om te doen of waar iemand écht blij van wordt. Houdt diegene wellicht van koken? Ga dan op zoek naar origineel keukengerei. Houdt iemand veel van sporten? Dan kun je denken aan sportattributen. Een drinkfles bijvoorbeeld. Vrij simpel zou je misschien denken, maar je kan dit op een makkelijke manier ineens heel origineel en persoonlijk maken. Een drinkfles laten bedrukken geeft je namelijk de optie om helemaal zelf te bepalen wat er op de drinkfles komt te staan! Daarnaast is een drinkfles niet alleen handig voor tijdens het sporten, maar ook om mee te nemen naar het werk. Het is belangrijk om goed gehydrateerd te blijven en dit zal hoogstwaarschijnlijk geen probleem meer zijn nu jij zo’n persoonlijke, bedrukte, drinkfles cadeau hebt gedaan! Het gebruik van drukwerk is eigenlijk op heel veel objecten toepasbaar dus verdiep je daar vooral eens in! Zo kun je namelijk van élk cadeau, een persoonlijk cadeau maken!

Cadeautjes voor weinig

Met alle feestdagen aan het eind van het jaar, misschien heb je een diner en wil je ook nog een nieuwe outfit, kunnen de kosten soms best oplopen. En dan moet je ook nog cadeautjes gaan regelen… Wat ook hartstikke leuk is, om juist te gaan voor een klein budget en wat meer creativiteit te laten vloeien! Het zal je namelijk verbazen wat je met een klein budget voor leuks kunt kopen. Je kunt bijvoorbeeld door middel van drukwerk ook van iets bestaands, iets nieuws maken! Neem bijvoorbeeld een basic t shirt en laat deze bedrukken met de leukste print! Op bedrukken.nl kun je tal van drukwerk mogelijkheden bekijken!

Om het nog uitdagender te maken, kun je er ook voor kiezen, om helemaal geen geld uit te geven. Wanneer je met je familie of vrienden kerst of sinterklaas viert bijvoorbeeld, zal iedereen dan iets moeten maken van attributen die hij of zij al in huis heeft. Dit zijn dan natuurlijk kleinigheidjes, maar de kans dat het zelf in elkaar geknutseld is, is groot! Dit maakt dit soort cadeautjes ook extra leuk omdat er wat meer moeite ingestoken moet worden wat betreft creativiteit voor het bedenken en het maken van het cadeau!