Kerst kado tips
Image default
Bedrijven

Romantische trouwlocatie Putten

Alles op 1 plek bij uw trouwlocatie in Putten en omstreken

Maakt u plannen voor het organiseren van uw grote dag? Het is heerlijk om samen met uw partner alles uit te bedenken voor de bruiloft. U gaat voor een romantische trouwlocatie in Putten en omgeving? Dan is Vanenburg de place to be. Wat zo heerlijk is, is dat u dan alles meteen op een locatie hebt. Het is toch veel te jammer van uw grote dag om veel tijd kwijt te zijn aan heen en weer reizen. Bedenk eens hoeveel besparing aan tijd het u oplevert als u de ceremonie, het diner en het feest allemaal op hetzelfde adres doet. En ja, waarom zou u dan niet meteen overnachten op dezelfde trouwlocatie? Zeker op een adres als Vanenburg heeft u dan alles wat zorgt voor een romantische huwelijksnacht bij de hand.

Officiële trouwlocatie van gemeente Putten

Nu denkt u misschien dat Vanenburg fantastisch is als trouwlocatie in Putten, maar de gemeente moet het er natuurlijk ook mee eens zijn. Bij Vanenburg komt dat gelukkig helemaal in orde. Op deze romantische trouwlocatie is het zeker toegestaan om elkaar het ja-woord te geven. Er zijn verschillende trouwzalen te reserveren. Kijk maar eens op uw gemak wat uw voorkeur heeft. Dit ligt aan de uitstraling waar u van houdt, maar natuurlijk ook aan het aantal gasten dat u uitnodigt voor de bruiloft. Heeft u al gezien dat er een speciale offerteplanner is bij Vanenburg? Het is op die manier mogelijk om helemaal zelf uw droombruiloft samen te stellen. U kiest zelf ook de hapjes, de drankjes en het menu. Uiteraard is een en ander achteraf altijd nog weer naar uw eigen voorkeur aan te passen.

Vrijblijvende rondleiding op trouwlocatie in Putten

Het kan natuurlijk dat u nog twijfelt over de trouwlocatie. Zeker als u de plek niet persoonlijk kent. Het is in dat geval absoluut een aanrader om een vrijblijvende rondleiding aan te vragen. U kunt via de mail of telefonisch contact opnemen. Er zal dan een medewerker een afspraak met u maken. Wellicht wilt u de bruidssuites eerst met eigen ogen zien, voordat u een reservering doet. Bekijk dan gerust ook de andere kamers. Want u kunt niet alleen zelfs als bruidspaar op deze romantische locatie verblijven, er zijn ook nog heel wat kamers voor de gasten indien u dit wenst.