Kerst kado tips
Image default
Bedrijven

Uniek zijn in het cadeau seizoen

In december krijgen we en delen we allemaal cadeautjes uit. De vraag is alleen altijd wat je moet halen. Sommige kunnen elk jaar hetzelfde geven, maar anderen willen graag creatief zijn. Voor je geliefde, je broer of zus, ouders of kinderen. In dit artikel gaan we kijken naar verschillende leuke opties om iedereen blij mee te maken.

Iets persoonlijks

Een heel leuk idee is een personaliseerbaar cadeau. Je kan hierbij denken aan een shirt, trui of mok waarbij je een afbeelding of tekst laat drukken die iets betekent voor de persoon waar je het cadeau aan geeft. Nou zijn t-shirt en mokken ook nog best standaard. Met een goed onderzoek kan je denk ik heel speciale personaliseerbare dingen vinden.

Als iemand een hobby heeft is dit ook een perfecte kans om daar een cadeau voor te geven. Voor elke hobby valt wel iets te bedenken, het kan iets handigs zijn maar ook een poster van de favoriete artiest of club. Denk vooral niet te moeilijk. Whisky drinken kan ook een hobby zijn!

Voor de kieskeurige ontvanger

Iedereen kent wel iemand die een cadeau krijgt en ernaar kijkt van: “Wat moet ik hiermee?” En aan de ene kant geef ik ze gelijk want veel cadeau’s heb je echt niks aan. Daarom hebben we een aantal opties waar iedereen iets mee kan. De eerste is een cadeaubon. Je kan gericht kiezen voor een bon van zijn of haar favoriete restaurant of winkel maar er zijn ook een hoop cadeaubonnen die je op super veel plaatsen in kan leveren, of bonnen voor grote online webshops waar je alles kan kopen.

Boeken en abonnementen, boeken zijn tijdloze cadeaus. Ze bevatten super goede verhalen of waardevolle informatie! Je kunt ook overwegen om een abonnement op een tijdschrift, streamingdienst of audioboeken dienst te geven voor urenlang vermaak of educatie.

Als laatste cadeau waar je iedereen blij mee maakt, hebben we gekozen voor een duurzaam geschenk. Steeds meer mensen geven de voorkeur aan duurzame geschenken. Denk aan herbruikbare waterflessen, ecologische verzorgingsproducten of zelfs een lidmaatschap van een lokale boerderij voor verse, biologische producten.

De harde werkers

Deze cadeaus zijn speciaal voor de harde werkers die te weinig rust pakken. Laat ze lekker even relaxen met behulp van de volgende geschenken.

Shisha, voor degenen die van ontspanning en sociale momenten houden, kan een shisha-set een verrassend leuk cadeau zijn. Shisha’s, ook bekend als waterpijpen, zijn er in verschillende stijlen en smaken, en ze kunnen een gezellige sfeer creëren tijdens de feestdagen. Samen met wat smaakvolle tabak en houtskool, kan dit cadeau zorgen voor leuke en ontspannen avonden met vrienden en familie. Voor een kwalitatief goede waterpijp raden wij het topmerk Amy Deluxe aan. Deze kun je vinden op de website van Amy Deluxe Shop

Een ander ontspannend geschenk is een wellness-ervaring. Hierbij kun je denken aan een uitstapje, zoals een spa-dag, massage, of yogalessen. Dit is een geweldige manier om je dierbaren te verwennen en ervoor te zorgen dat ze zichzelf even in de watten kunnen leggen.