Kerst kado tips
Image default
Kerst

Slanker lijken om slanker te worden

Slanker lijken. Tuurlijk, het is niet hetzelfde als daadwerkelijk slanker worden. Maar toch is het al een hele grote hulp om met meer zelfvertrouwen over straat te gaan. Tijdens het afslankproces kan het al een hoop helpen om er toch al wat slanker uit te zien. Dit als extra motivatie. We nemen je daarom mee langs een paar tips die je zeker gaan helpen!

 

Wanneer jij ‘s ochtends denkt ik wil die kleur aan vandaag! Probeer de rest van je outfit daar dan op af te stellen. Je creëert meer lengte wanneer je kleding bestaat uit een en dezelfde kleur. Naast dat je kleding moet proberen in een kleur te dragen raden wij ook aan zeker geen oversized kleding te gaan dragen. Geloof het of niet maar oversized kleding laat je juist dikker lijken! Pak juist die strakke rok, deze zal het accent leggen op je taille en creëert wederom meer lengte. Ook iets handigs tegenwoordig is de latex waist trainer. Deze waist trainer kan je onder je kleding dragen en tailleert je lichaam mooi. Ook zorgt het ervoor dat je eetlust minder wordt.  Een waist trainer kopen is zeker een aanrader wanneer je er slanker uit wil zien en slanker wil worden.

 

Wanneer je wat kleiner bent is het belangrijk dat je grote stoflengtes of volume vermijdt. Je kan dan beter kiezen voor mooie getailleerde jurkjes bijvoorbeeld. Probeer ook dukke en kleine kleding te vermijden wanneer je klein bent. Een broek met een streep aan de zijkant is in dat geval een beter idee. Ook kun je een grote ketting dragen over je trui zodat jij groter en langer lijkt.

 

Wat nooit kwaad kan als vrouw is wat huid laten zien. Jazeker dames, ook in de winter! Hoe meer jij jezelf inpakt, hoe voeller je eruit gaat zien. Natuurlijk ga jij als het vriest niet met enkel een t-shirt naar buiten. Maar wat doorschijnends zoals een bloesje kan echt geen kwaad.

 

Er zijn dus veel methodes om er wat slanker uit te zien. Uiteindelijk gaat het om het slanker worden natuurlijk maar alle kleine beetjes helpen!

 

Bezoek de bron voor meer info