Kerst kado tips
Image default
Kerst

Zorgeloze kerst bij Van der Valk

Bent u al helemaal in de kerststemming? Dit is het perfecte moment om er even tussen uit te gaan en buiten de deur te genieten van kerst met familie en vrienden. Zo kunt u genieten van een uitgebreid kerstontbijt of een overheerlijke kerstbrunch. Of duikt u toch liever de stad in om op zoek te gaan naar een leuke kerstmarkt? Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om lekker een wandeling te maken en te eindigen met een warme chocolademelk.

Met z’n tweeën of de hele familie

Van der Valk heeft een groot aanbod feestelijke kerstactiviteiten. Van een uitgebreid kerstontbijt tot aan een romantisch kerstdiner. Daarnaast biedt Van der Valk kerstarrangementen aan. Bij een arrangement is bijvoorbeeld een diner, een overnachting, heerlijk ontbijt en fietsverhuur inbegrepen. Rondom de hotels is er namelijk genoeg te beleven. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om overdag een activiteit te doen en daarna te ontspannen in het hotel.

Komen jullie dit jaar bij Van der Valk kerst vieren? Genieten van de leukste dagen van het jaar met zijn tweeën, vrienden of met het hele gezin! Wanneer u met kinderen bent, zijn er bij elk hotel verschillende activiteiten te doen tijdens de brunch en het diner. Stil zitten is voor de kleintjes is niet nodig en de ouderere kunnen genieten van de kerstsfeer en het overheerlijke eten.

Naast alle culinaire verwennerijen kunt u er ook voor kiezen om met de kinderen een pretpark te bezoeken of naar een schaatsbaan in de buurt te gaan. Om vervolgens na een drukke dag vol gezelligheid bij te komen in het hotel. Heeft u geen behoefte om het hotel uit te gaan? Dan beschikken diverse Van der Valk hotels over een wellness en sommige zelfs over een zwembad! Altijd leuk om met de kinderen te ontspannen bij het zwembad en even een duik te nemen.

Wilt u met kerst helemaal uitpakken en toch liever naar het buitenland gaan met de hele familie om grote kerstmarkten te bezoeken? Bekijk dan het aanbod kerstarrangementen van de Duitse hotels.

Bezoek de bron voor meer info

Gerelateerde artikelen

Maak de oude schuur weer helemaal mooi met gereedschap van BNV Tools

Coderen is beter voor een bedrijf

Goede houtverf kopen