Kerst kado tips
Image default
Aanbiedingen

De nieuwste zakelijke kerstkaarten

Wens uw contacten prettige feestdagen toe

Een mooie, papieren kaart die op de mat valt, maakt uiteraard meer indruk dan een snel e-mailtje. Wens daarom uw zakelijke contacten fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar met een stijlvolle, zakelijke kerstkaart. Bij Koningkaart zijn we al een tijdje druk met het ontwerpen van kaarten volgens de laatste trends en vanaf nu kun je onze nieuwe collectie bestellen. Van strak tot feestelijk, er is voor elk bedrijf iets passends te vinden.

Zakelijke kerstkaarten met goudfolie

Met een zakelijke kerstkaart kunt u uw klanten, collega’s en andere zakelijke contacten een mooie kerst toewensen en uw wensen of plannen voor het komende jaar toelichten. In het assortiment van Koningkaart vindt u niet alleen stijlvolle ontwerpen met klinkende champagneglazen en sierlijke typografie, ook kunt u vanaf nu een goudfolie kerstkaart bestellen. Op deze kaarten zit een glimmend laagje goud- of zilverfolie: deze bijzondere druktechniek zorgt voor opvallende kaarten. Kies bijvoorbeeld een ontwerp met een goudfolie jaartal of ga voor een kerstkaart met gouden sterretjes. Wanneer u naar een kaart met een luxe uitstraling zoekt, dan is goudfolie een goede keuze. Uw kerstkaart springt er geheid uit wanneer u kiest voor deze chique afwerking.

Een kaart met een persoonlijk tintje

Naast goudfolie hebben we bij Koningkaart ook veel ontwerpen in ons assortiment met mooie foto’s. Niet alleen foto’s van kerstbomen vol lichtjes of kleurrijk vuurwerk, ook foto’s van uw eigen team of kantoor krijgen de ruimte. Met het toevoegen van eigen foto’s zorgt u voor een persoonlijk tintje aan de kaart. Daarnaast is het mogelijk om het logo en de naam van uw bedrijf op het ontwerp te plaatsen. Zo is voor de ontvanger in één oogopslag duidelijk waar de kerstkaart vandaan komt. In onze handige ontwerptool kunt u zelf afbeeldingen toevoegen of verplaatsen en teksten aanpassen. Bij vragen kunt u altijd even contact opnemen met onze klantenservice.

Kerstkaarten voor verschillende branches

Ook voor specifieke branches vindt u verschillende ontwerpen in onze uitgebreide collectie. Werkt u bijvoorbeeld in de bouw, dan kunt u kiezen uit tientallen kaarten met hijskranen, bouwhelmen en gereedschap. Daarnaast kunt u voor onder andere de financiële sector, het onderwijs en de advocatuur verschillende kerstkaarten vinden op onze website.
Of u nu voor een specifiek ontwerp omtrent uw branche gaat of voor een algemene kaart: met een zakelijke kerstkaart wenst u uw contacten op een stijlvolle manier een succesvol nieuwjaar toe.

https://www.koningkaart.nl/kerstkaarten

Gerelateerde artikelen

Service coordinator

Dit wil je: Zo haal jij het ultieme vakantiegevoel naar je eigen tuin!

Kerstkaarten in alle soorten en maten