Kerst kado tips
Image default
Aanbiedingen

Deze raamdecoratie is het meest geschikt voor je badkamer!

Het kiezen van raambekleding voor je badkamer vraagt wat extra denkwerk dat in andere kamers van je huis minder nodig is. Waarom? Omdat de sauna-achtige omstandigheden die ontstaan in een kamer die gebouwd is voor stomende, hete baden en douches raamdecoraties vereisen die gemaakt zijn van materialen die bestand zijn tegen vochtigheid bij voorkeur zonder veel onderhoud. Een paar bijkomende overwegingen zijn de prioriteit die gegeven wordt aan privacy en het feit dat badkamerramen zich vaak op moeilijk bereikbare plaatsen bevinden, zoals boven een bad.

Dit zijn allemaal praktische zaken, en je denkt misschien dat je de esthetische ideeën die je in gedachten hebt zult moeten opofferen om badkamer raamdecoratie te krijgen die lang meegaat en de vereiste functionaliteit biedt. Maar met de vele op maat gemaakte raamdecoratie innovaties op de markt, vind je tal van mogelijkheden die zowel het uiterlijk als de prestaties leveren die je zoekt. In dit blog hebben we een paar ideeën om te overwegen.

Vochtbestendige stoffenjaloezieën

Jaloezieën zijn verkrijgbaar in een praktisch eindeloze reeks kleuren, stijlen en stoffen, waaronder materialen die schimmelgroei tegengaan. Als je je badkamer zachter wilt laten lijken, kun je cascade gordijnen overwegen, die een vleugje drama aan je badruimte toevoegen, vooral als je graag ontspant in een warm bad bij kaarslicht.

Aan de andere kant, misschien geef je de voorkeur aan baden in de warmte en het licht van de zon, maar ben je bezorgd over privacy als je rolgordijnen omhoog staan. Overweeg top-down bottom-up plisségordijnen die zowel van boven als van onder open kunnen.

Kunst-houten jaloezieën

Een ander goed idee voor raamdecoratie in je badkamer zijn jaloezieën die gemaakt zijn om op hout te lijken maar bestand zijn tegen hitte en vochtigheid. Je vindt tal van mogelijkheden op de markt, en je kunt ook gemotoriseerde jaloezieën krijgen die gemakkelijk te bedienen zijn zonder over je bad of wastafel te hoeven leunen.

https://www.raamdecoratie.com