Kerst kado tips
Image default
Aanbiedingen

Goedkope Game PC met Game Behuizing

Goedkope Game PC met Game Behuizing

Ben je op zoek naar een goedkope game PC? Dan is het zeker de moeite waard om het assortiment van omiXimo te bekijken. Het bedrijf levert betaalbare game PC’s met een echte game behuizing, en dit is vrij uniek. Omdat de meeste bedrijven alleen een game behuizing gebruiken voor de PC’s uit de duurdere prijsklasse. Het bedrijf is niet een allround computer webshop, het is gespecialiseerd in het bouwen van PC’s om mee te gamen. Maar houden daarnaast ook rekening met het kunnen doen van bijvoorbeeld schoolwerk, en video editing. Je kunt er een losse game PC kopen of een complete set inclusief gaming monitor, muis en toetsenbord.

De mogelijkheden

In de webshop kun je kiezen uit verschillende systemen. Met het filter kun je het type processor, de videokaart, en de prijs kiezen. Heb je de juiste game PC gevonden? Dan kun je hem ook nog eens upgraden met extra RAM geheugen en meer opslagruimte. Alle systemen van omiXimo zijn voorzien van een SSD schijf, dit laat games en apps sneller inladen. Daarnaast staat er standaard Windows 10 Pro op geïnstalleerd, en kun je in sommige gevallen een gratis update doen naar Windows 11. Ook kan je kiezen om een Cadeaubon online te bestellen. Dan kan de gene die deze bon krijgt zelf iets moois uitzoeken op de website.

Game PC kopen die gemaakt is met ervaring

Zoals je al kon lezen is omiXimo niet een allround computer webshop. De systemen worden gebouwd door mensen die al vele jaren ervaring hebben met het bouwen van game PC’s. Door zelf games te spelen op een game PC, weet het team van omiXimo wat er verwacht wordt door gamers. Dit ga je dan ook zeker merken. Door de PC slim te bouwen, weten ze de prijs laag te houden. Wil je meer weten over de systemen van omiXimo? Neem dan gerust contact met ze op.

https://www.omiximo.nl/