Kerst kado tips
Image default
Auto's en Motoren

Leren, oefenen, slagen met de theoriedag auto van 123-theorie

Ben je bezig met autolessen en vind je het helemaal te gek? Dat begrijpen wij als geen ander, want in onze ogen is er niets leuker dan heerlijk autorijden. Zo leuk als het praktijkgedeelte is, oftewel de autolessen, zo niet boeiend is het theoriegedeelte. Toch zal je er aan moeten geloven om hieraan te beginnen en alle theorie in je hoofd te krijgen. Mega saai en voor veel mensen een moeilijk iets of iets waar ze enorm tegenop zien. Gelukkig zijn wij, 123-theorie, daar om jou fantastisch te helpen. En dat doen we met onze eendaagse theoriecursus. Na de theoriedag auto ben jij volledig op de hoogte van alle regels omtrent het verkeer, ken jij voorlopig alle theorie uit je hoofd én ben je geslaagd voor het CBR theorie examen.

Binnen 1 dag slagen voor het CBR theorie examen, wij zijn nog niemand tegengekomen die daar voor bedankt. Natuurlijk wil iedereen dit, dit is toch helemaal geweldig! Want neem nou zelf, als je kan kiezen tussen meerdere dagen/weken leren uit saaie theorieboeken of 1 dag alles aangeleerd krijgen van een professional, dan is het wel duidelijk waar je voor kiest toch? Daarom hebben er al tientallen duizenden mensen voor ons gekozen en is meer dan 95% van deze mensen in één keer geslaagd voor het CBR examen.

De theoriedag in het kort

Om 07u dien je aanwezig te zijn op de cursuslocatie waar jij je voor hebt ingeschreven. Let goed op, er zijn meer dan tien cursuslocaties door het land. Zeker weten dat er wel eentje bij jou in de buurt is.  We stellen onszelf even aan alle cursisten voor en alle cursisten stellen zich ook even aan iedereen voor. Wel zo handig en leuk om te weten wie je tegenover je en naast je hebt zitten. Daarna beginnen we snel met de theorieles. De ervaren en professionele docent kan jou op een grappige, leuke en boeiende manier alles vertellen over de autotheorie. Je zal alles onthouden aan de hand van de perfecte uitleg, leuke trucjes, geniale ezelsbruggetjes en prettige tips. Oefenen met oefenexamens behoort ook tot de theorieles. Na de les maken we ons klaar om naar het CBR te gaan. Want daar gaan we allemaal het theorie examen halen. Geleerd, geoefend, geslaagd!

https://www.123-theorie.nl/