Kerst kado tips
Image default
Beauty en verzorging

3 leuke cadeau-ideeën voor de feestdagen; adventskalenders!

Adventskalender vind je in allerlei soorten en maten. Deze zijn perfect om cadeau te geven rondom de feestdagen! Met een adventskalender kun je aftellen tot het Kerstmis is. Iedere dag maak je een vakje open en komt er een verrassing tevoorschijn. Wat deze verrassing is? Dat bepaal je zelf, want er zijn diverse adventskalenders te koop. Van speelgoed tot make-up en van bier tot chocolade. Voor ieder wat wils dus! In dit artikel geven we je drie leuke adventskalender-ideeën.

1. Adventskalenders voor vrouwen

Vrouwen zijn dol op beautyproducten en make-up. Een adventskalender voor vrouwen gevuld met leuke verzorgingsproducten of make-up is dan ook een super leuk cadeau om te geven. Er zijn diverse adventskalenders te koop met beautyproducten en make-up. Zo zijn er bijvoorbeeld beauty adventskalenders met producten van L’Oréal of een adventskalender met 24 verschillende soorten lipstick.

2. Adventskalenders met thee

Thee is hot en wordt steeds populairder. Er zijn dan ook steeds meer theeliefhebbers. Een adventskalender met thee is dan ook een super leuk cadeau voor de theeliefhebber in je leven. In deze adventskalenders zitten allerlei verschillende soorten thee. Van groene thee tot witte thee en van rooibosthee tot Earl Grey. Een heerlijke thee-adventskalender is dus perfect om cadeau te geven aan de theeliefhebber in je leven.

3. Adventskalenders met speelgoed

Kinderen zijn dol op (speel)goed. Een adventskalender met speelgoed is dan ook een super leuk cadeau om aan kinderen te geven. Er zijn allerlei verschillende soorten adventskalenders met speelgoed te koop. Van Lego adventskalenders tot Barbie adventskalenders en van Playmobil adventskalenders tot Paw Patrol adventskalenders. Kies jouw favoriet uit en geef een leuk speelgoed cadeau aan je kind, kleinkind of neefje/nichtje.

https://beautyfavorieten.nl/