Kerst kado tips
Image default
Cadeau

Met de fair-trade kerstpakketten verblijd jij jouw personeel

Het is weer zover, het is kerst! Iedereen verdient het om even wat extra in het zonnetje gezet te worden. Zeker zo aan het einde van het jaar zal je merken dat iedereen moe is van het afgelopen jaar en zich onwijs goed heeft ingezet. Om je werknemers een blijk van waardering te geven is het geven van een van de originele fair-trade kerstpakketten een goede manier om hen even aandacht te geven en te laten merken dat je het waardeert wat ze allemaal voor het bedrijf hebben gedaan. Met de fair-trade kerstpakketten draag je niet alleen maar bij aan het laten weten aan je werknemers dat ze zich goed hebben ingezet, maar draag je ook bij aan een eerlijke handel in de wereld. 

Eerlijke producten

In de fair-trade kerstpakketten vind je onder andere eerlijke koffie, chocolade, snoepgoed en een lekkere wijn. Je kunt de fair-trade kerstpakketten ook zelf samenstellen met producten die afkomstig zijn uit alle windstreken. Je kunt dus kiezen uit producten die afkomstig zijn uit Afrika, Latijn-Amerika of uit Azië. Hier wordt veel gewerkt met eerlijke producten en die worden dan weer verwerkt in de pakketten. De fair-trade kerstpakketten zijn heel erg divers en zeker niet ouderwets te noemen. Er zit in ieder pakket weer wat anders en zo is er zeker een pakket te vinden die bij jouw wensen past. 

Voedsel en zonder voedsel

Er bestaat bijvoorbeeld een van de fair-trade kerstpakketten die helemaal 100% Fairtrade is. Daar zitten allemaal producten in met voedsel die je op diverse momenten van de dag kunt gaan nuttigen. Maar ook fair-trade kerstpakketten die helemaal geen voedsel bevatten en alleen maar gevuld zijn met non-food. Ook de fair-trade kerstpakketten zelf zijn gemaakt van eerlijke producten, denk aan bamboe of een speciaal soort gras. Draag jij ook bij aan een verbetering van de wereld en zet je jouw werknemers daarmee in het zonnetje?