Kerst kado tips
Image default
Kerst

Adventskalender bedrukken

Adventskalender bedrukken

De tijd van de advent komt er weer aan, wat is er dan mooier om een persoonlijke adventskalender van uw bedrijf of organisatie te laten maken en als relatiegeschenk weg te geven. 

Advent is de aanloopperiode naar de kerst. De Christenen bereiden zich dan voor op kerstmis. De advent begint vier zondagen voor kerst en duurt gemiddeld tussen de 21 en 28 dagen.

Met de advent kalender worden de dagen afgeteld. Elke dag mag er een hokje worden opengemaakt. Achter elk hokje zit dan een chocolaatje. Zo wordt deze periode naar kerst toe op een leuke en zinvolle manier invulling gegeven aan advent.

 

Adventskalender chocolade

De meeste populaire adventskalenders zijn de adventskalenders gevuld met chocolade. Er zijn verschillende formaten zoals adventskalenders in de vorm van een huis, sterk, auto of kubus. De adventskalenders zijn beschikbaar van klein en compact tot aan een A3 formaat. De adventskalenders zijn een leuk cadeau voor nationale en internationale relaties. De advent wordt namelijk wereldwijd gevierd. Maar de adventskalenders kunt u natuurlijk ook verkopen in uw winkel of voor het goede doel. Al onze adventskalenders zijn voorzien van heerlijke chocolade van diverse merken zoals Callebaut, Milka Rittersport en Lindt. Bekijk hier ons assortiment.

 

Adventskalender met logo

De kalenders kunnen tot in full colour worden bedrukt. Door gebruik te maken van full colour print kunnen wij logo’s, slogans, teksten maar ook foto’s heel mooi uit laten komen. En door het grote drukformaat zal dit alles mooi uitkomen op de adventskalender. Ook is het mogelijk om achter elk venster een tekst tevoorschijn laten komen.

U kunt bij ons een template aanvragen en zelf een ontwerp aanleveren. Maar het is ook mogelijk om gebruik te maken van de vele standaard ontwerpen die wij in voorraad hebben. Door het toevoegen van uw kerstgroet en logo maken wij er helemaal uw adventskalender van. Zowel de voorzijde, achterzijde als zijkant kan worden bedrukt, voldoende ruimte dus voor uw boodschap. Veel bedrijven maak hier gebruik van door bijvoorbeeld hun team op de achterzijde af te beelden in een foto, alle vestigingen met adres te vermelden of een uitgebreide persoonlijke boodschap te plaatsen. Daarnaast kun je foto’s zeer duidelijk plaatsen. Uw nieuwe product, fraaie bedrijfspand of verbouwde fabriek kunt uw goed laten zien bij de adventskalender. Laat uw bedrijf stralen en opvallen bij uw klanten en relaties.

 

Adventskalender goedkoop

De vulling en vorm van de adventskalenders zijn zeer divers. Wij hebben chocolade van verschillende merken. Zo zijn er vullingen van Lindt chocolade, Callebaut, Rittersport en Milka. Een aantal chocolaatjes zijn ook nog eens verpakt in een folie, bij anderen zit het chocolaatje direct in de verpakking. Soms kun je zelfs kiezen welke smaak van chocolade je wilt.
Ook zijn er meerdere vormen van adventskalenders. Een platte kalender kan makkelijk worden verstuurd, maar er zijn ook vierkante kubusvormen, Adventskalenders in de vorm van een huis, in de vorm van een toren, pyramide, ster of dennenboom. Er is veel mogelijk op het gebied van de adventskalenders. Het is zelfs mogelijk om een vorm geheel naar eigen wens te laten maken. Zo maakt u uw eigen unieke kerstkalender me chocolade. 

De adventskalenders zijn er ook in diverse prijsklassen, afhankelijk van de vulling en het model. Maar een adventskalender met goede kwaliteitschocolade hoeft niet duur te zijn. Wij hebben hele mooie modellen voor super scherpe prijzen!

Wel moet u rekening houden met een levertijd van circa 20 werkdagen na goedkeuring van de drukproef. De chocolade en de dozen worden in één productieproces samengevoegd en bedrukt en dit neemt wat tijd in beslag.

Het support team kan u informeren over de vele mogelijkheden van bedrukking en de prijzen. Heeft u dus vragen of wilt u weten of uw ideeën uitvoerbaar zijn, neem dan contact op met de medewerkers van Relatiegeschenk4you ! U kunt ons bellen op telefoonnummer 0546-433120 of mailen via info@relatiegeschenk4you.nl. Al onze artikelen bekijken, www.relatiegeschenk4you.nl

 

Bezoek de bron voor meer info

Gerelateerde artikelen

Goede houtverf kopen

Slanker lijken om slanker te worden

Laat je kerstkaarten online maken!