Kerst kado tips
Image default
Kerst

Alles voor uw winterwonderland

Tijdens een rondje buiten valt mijn oog op de sprankelende boom in de woonkamer van de buurman; het aantal versierde kerstbomen in de buurt neemt dagelijks toe. De kerstdagen komen er weer aan en het kerstgevoel komt bij veel mensen snel dit jaar. Langzaam maar zeker worden de straten sfeervoller en de huizen gevuld met decoratie. Lichtjes die het huis kleuren en de heerlijke dennengeur om die speciale kerstsfeer nog net iets meer in huis te brengen. De truien worden vervangen door foute kersttruien en kerstkransen worden van zolder naar de woonkamer verhuisd; niks is te gek. Beetje bij beetje wordt alles omgetoverd tot een magisch winterwonderland, dankzij Xmasdeco.

Xmasdeco

Xmasdeco.nl is opgezet door The Xmas Designers. Een team van decorateurs die al meer dan tien jaar professionele kerstdecoraties verzorgen voor allerlei locaties, onder meer restaurants, hotels, winkels en theaters. Xmasdeco heeft een breed assortiment. De site beschikt over producten om woonkamers om te toveren tot een winterwonderland.

Assortiment

Voor het vinden van de juiste kant en klaar kerstboom is Xmasdeco de geschikte leverancier. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten bomen en bijpassende decoratie voor de liefhebbers. Om de duurzame kerstboom helemaal naar eigen stijl te versieren, levert Xmasdeco decoraties in verschillende kleuren en maten. Van een decoratie pakket, bestaand uit meer dan 100 ornamenten voor uw kerstboom, tot kerstballen verpakt per 4, het is allemaal te vinden bij Xmasdeco. Naast de ornamenten en kerstbomen levert Xmasdeco ook accessoires, zoals luxe kerstkransen. Dit is uiteraard ook verkrijgbaar in meerdere kleuren. Is er dan toch nog een onversierd plekje in huis? Bij Xmasdeco kan er ook gekozen worden voor een luxe Guirlande voor een scherpe prijs. Deze kerstslinger is te bevestigen aan de trapleuning, maar ook boven de openhaard brengt het veel sfeer. Voor verdere sfeermakers, waaronder diverse waxinelichthouders, kaarsen, sneeuwbollen en kussens, is het mogelijk een kijkje te nemen op de site. Xmasdeco staat klaar om er een onvergetelijke kerst van te maken, nu de kerstboom nog.

Bezoek de bron voor meer info

Gerelateerde artikelen

Wat geef jij cadeau?

Een kunstkerstboom kopen

Tips voor het organiseren van een geslaagd Kerstfeest