Kerst kado tips
Image default
Kerst

Haal een kersttrui in huis

Je hoeft het niet met me eens te zijn, maar de allerlelijkste kersttruien zijn wat mij betreft een van de dingen waarom kerst zo’n leuke gezellige tijd is. Om je oom, tante, opa, oma, neefje, nichtje of wel familielid dan ook in zo’n foute trui te zien, is gewoon ontzettend grappig en vermakelijk. Als je er zelf nog geen een hebt, wordt het de hoogste tijd om er eens een aan te gaan schaffen. Met een leuke kersttrui steel je de show op ieder kerstdiner of andere bijeenkomst in het teken van kerst. Je toont er lef en humor mee.

 

Bovendien ben je niet de enige die er zo over denkt. De kersttruien hype stijgt de laatste jaren tot ongekende hoogte. Scholen, buurtverenigingen, bedrijven en ziekenhuizen. Je kan het zo gek niet bedenken of er wordt een foute kersttruiendag georganiseerd voor de scholieren, vrijwilligers of werknemers. Het verhoogt de sfeer en er zijn leuke wedstrijdjes mee te houden. Organiseer bijvoorbeeld een stemming voor de allerlelijkste kersttrui en geef de winnaar een presentje. Ook leuk als je rondom kerst jarig bent, is om iedereen te vragen in kersttrui te komen. Als iedereen wat geks aantrekt geeft dat een bepaalde verbondenheid.

 

Als jij nog geen kersttrui heb, schroom dan niet langer. Voor weinig geld heb je al een leuk truitje gescoord en bespaar je oma een hoop gedoe met de breinaald. Omdat het gelukkig al 2018 is, zijn er genoeg mogelijkheden online een grappige kersttrui te scoren. Met een beetje geluk heb je de trui morgen al in huis en kan je je vrienden en familieleden jaloers maken met jouw exemplaar. Bovendien kan je ze dan uitdagen een nog lelijkere kersttrui te kopen. Wanneer dit langzaam een traditie wordt, heb je ieder jaar lol om degene die het nog bonter wist te maken. Een aanrader dus.

 

Bezoek de bron voor meer info