Kerst kado tips
Image default
Kerst

Kerstkaarten 2017/2018

Kerstkaarten voor de jaarwisseling 2017/2018

Waarom een kerstkaart versturen? Kerstkaarten versturen zit ingebakken in onze cultuur. Wie een traditionele kerstkaart verstuurt, toont namelijk openlijk zijn waardering voor de ontvanger. Tenslotte is een kerstkaart zelf versturen en ondertekenen persoonlijker dan een digitale boodschap, niet? Welke kaart? Het aanbod kerstkaarten voor bedrijven is heel divers. Kiest u voor een stijlvolle kerstkaart met kersttaferelen of houdt u meer van een trendy nieuwjaarskaart met jaartal? Valt u op een wenskaart met goud- en zilverfolie voor een glamoureffect? Belangrijk is dat de gekozen kerstkaart past binnen uw bedrijfscultuur en dat van de ontvanger.

Trendy geboortekaartjes bij Kaartcollectie

Gloednieuwe collectie geboortekaarten! Trendy mintgroene tinten, gouden accenten en kartonlook of ook wel kraftkleur genoemd, zijn momenteel helemaal hot! Van stationary tot woonaccessoires, je ziet het overal. Óók op geboortekaartjes! Bij www.kaartcollectie.nl hebben wij een ruime collectie geboortekaarten. Hebben jullie een kaart gevonden die bij jullie past? Vraag dan een gratis proefkaart aan. Ook helpen wij jullie kostelooos met de opmaak van de tekst. Door onze eigen drukkerij kunnen wij de kaarten snel leveren. Maak de envelop nog helemaal compleet met een leuke sluitzegel.

Bestel samen met onze kerstkaarten unieke sluitzegels

Bestel bij kerst- en wenskaarten leuke bijpassende sluitzegels voor een extra leuke uitstraling. Onze wenskaarten worden standaard verzonden met mooie bijpassende enveloppen. Maar een leuke tip zijn onze sluitzegels. Bij Kaartcollectie.nl kunt u namelijk ook bijpassende sluitzegels bestellen, zo maakt u uw kaartje extra bijzonder. U heeft de keuze uit tientallen zegels.

Bezoek de bron voor meer info