Kerst kado tips
Image default
Kinderen

Van alle markten thuis

Als je het hebt over leuke babykleding voor jongens dan denk je al gauw aan wat simpele blauwe shirtjes met een spijkerbroek, maar dat is bij ons zeker niet het geval. Bij ons kan je terecht voor de meest stoere kleren, van spijkerjasjes tot gave mutsen. Daar tegenover verkopen wij ook juist hele zachte kleding, in warme of pastel kleuren. Hierbij kan je denken aan een wollen sweater of een tuinbroek bijvoorbeeld. Het is erg belangrijk om voor het gebruik het kledingstuk te wassen. In het maakproces komen namelijk stoffen vrij die schadelijk kunnen zijn voor de gevoelige huid van je baby.

Belangrijke tip

Wij raden jullie dus ten zeerste aan om de kleren eerst even in de wasmachine te gooien. Wij snappen ook dat dat jammer is, aangezien je de kleren na het bestellen of kopen waarschijnlijk meteen aan wilt doen. De kledingstukken zijn nou eenmaal zo leuk. Daarom bieden wij als optie aan om de kleding voor een klein prijsje extra te wassen voor wij ze opsturen. Het gevolg daarvan is dat je ze één dag later hebt, maar je kan je kindje dus wel meteen die gave jongens babykleding aan doen. Het belangrijkste aan babykleding is natuurlijk dat het lekker zit voor je baby.

Op gevoel handelen

Zorg dat je genoeg rompertjes hebt voor het geval je kindje vaak over moet geven of een keer naast zijn luier poept. Dat soort situaties komen nou eenmaal voor en dat hoort er gewoon bij. Je kan daar niks aan veranderen, maar je kunt de situatie wel verzachten door genoeg kleren in huis te hebben. Het is nogal vervelend als je na zo’n ongelukje eerst nog naar de winkel moet. Je kan je kindje niet geen romper aan doen. Het is ook van belang dat goed op de temperatuur van je kind let. Je baby mag het niet te warm en niet te koud hebben, dus hou hem gedurende de dag goed in de gaten.Gerelateerde artikelen

Kinderopvang Heemskerk biedt je kinderen een tweede thuis

Losse glijbaan – welke glijbaan is het beste?