Kerst kado tips
Image default
Mode en Kleding

Birckenstock sandalen online kopen

Van biologisch schoeisel tot trendsetter
Birkenstocks zijn echte cultobjecten geworden, vooral dankzij de dames in de bloggersscène, die geen enkele fashionista meer wil missen. Geen wonder, want de comfortabele platte sandalen zijn nu verkrijgbaar in vele verschillende uitvoeringen. Het is algemeen bekend dat Birkenstock staat voor het beste vakmanschap Made in Germany.
Het imago van de comfortabele sandalen, die de meeste mensen alleen kenden als damesslippers, veranderde toen bloggers de cultschoenen begonnen te integreren in hun outfits. Nu kun je Birkenstocks voor minder kopen in de Outlet.

Roze, zilver of goud?
Birkenstock producten zijn nu zo veelzijdig dat het moeilijk is om te kiezen. Naast felgekleurde Birkenstocks, die u graag combineert met een maxi-jurk, zijn er ook elegante versies voor ’s avonds en voor op kantoor. In goud, zilver, zwart of mokka sieren de loafers delicate vrouwenvoeten en breken zij klassieke looks op een nonchalante manier af. De platte schoenen met voorgevormd voetbed zijn sowieso beter voor de voeten dan pumps met hoge hakken.
Ook sterren als Mary-Kate en Ashley Olsen hebben Birkenstocks geschikt gemaakt voor de catwalk. Ze combineren ze met avondjurken en broekpakken. Onze outlet doet niet onder voor deze verscheidenheid en biedt talrijke varianten aan zoals teenscheiders, klompen, muiltjes, sandalen, slippers of de klassieke pantoffels, die u bij ons kunt bestellen tegen een lagere prijs dan in de speciaalzaak.

De nieuwste trend: pantoffels zo ver het oog reikt!
Sinds ongeveer een jaar is het duidelijk dat de trend in zomerschoeisel duidelijk naar platte schoenen gaat. Birkenstocks zijn bijzonder populair. Deze modetrend was niet vanaf het begin te voorzien: Overal werd de comeback van de Duitse eco-schoenen bekritiseerd.
Toen begonnen de grote ontwerpers luxe versies van Birkenstocks op de markt te brengen. Plotseling werden de slippers weer sociaal aanvaard en zelfs trendsetters waagden de sprong en kochten Birkenstocks. Geen wonder, want ze zijn heerlijk comfortabel en een weldaad voor gehavende voeten.