Kerst kado tips
Image default
Mode en Kleding

Welke tas heeft een man het liefst?

Welke tas heeft een man het liefst?

De ene man draagt het liefst een sportieve tas, en een andere man kiest ervoor om juist heel zakelijk over te komen. En je hebt ook mannen die gewoon voor een casual tas gaan. Voor ieder activiteit bestaan er leuke tassen. Het klinkt raar, maar je kiest een tas waarbij jij je gemakkelijk bij voelt.

Welke tas hoort bij jouw levensstijl

Je karakter speelt een grote rol bij het uitkiezen van een tas. En wat besluit je allemaal in je tas te vervoeren? Ben je een verzamelaar van spullen en heb je daarvoor een wat grotere tas bij nodig? Dan past de paperbag perfect bij je. Je kunt er heel veel in kwijt, denk hierbij aan een laptop of werk gerelateerde documenten die je iedere dag naar kantoor mee moet zeulen. Deze paperbag kun je makkelijk dragen op je schouder of pak je gewoon vast aan de handvaten. Hou je het liever klein simpel en compact. En ben je bang dat een te grote tas to much is en je juist niet veel artikelen bij je draagt dan alleen je huissleutels en autosleutels en autopapieren dan neem eens een kijkje bij de catalogus van nektasje heren. De tassen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar met een degelijk merk en niet snel kapot te krijgen omdat het gemaakt is van stevig materiaal.

Een cross body bag is van deze tijd

Of je nu jong of oud bent, dat maakt niet veel uit bij het dragen van een cross body bag. Je hebt ze in verschillende uitvoeringen van leer tot aan stof. En of je hem nu gebruikt voor in je vrije tijd of je werk, het is een mode-item die eigenlijk iedere man in zijn bezit behoort te hebben. De meeste mannen dragen een eenvoudige cross body bag in een neutrale robuuste kleur zonder tierelantijntjes, zoals grijs zwart of bruin. Uiteraard hou je ook een beetje rekening met de kleding die je draagt maar deze kleuren zijn standaard altijd goed en passen overal wel bij. Of je nu in een pak rondloopt of gewoon casual gekleed bent een cross body bag past bij iedere man die verzorgd de dag wil doorkomen. Misschien willen je vrienden na het zien van je bag ook wel eentje kopen want de bags zijn echt fashionable. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om een mooie goede bag te vinden. 

Gerelateerde artikelen

Hoe vaak was jij je bh?

Birckenstock sandalen online kopen