Kerst kado tips
Image default
Onderwijs

Een Cultuurdag op uw School

Een Cultuurdag op uw School

Scholen organiseren elk jaar weer de leukste en creatiefste dingen voor de leerlingen, hier halen ze elk jaar weer veel plezier en energie uit. De leerlingen van uw middelbare school kijken waarschijnlijk erg uit naar de activiteiten die er voor dit jaar nog op het programma staan. Voor de leerlingen van uw middelbare school is zo’n activiteitendag erg belangrijk, hier maken ze nieuwe vrienden en laden ze weer op voor de komende schoolperiode. Het afgelopen jaar was natuurlijk helemaal anders, over activiteiten werd maar weinig gesproken. En dat kon natuurlijk ook niet anders, het corona-virus raakte ook de scholenindustrie erg hard wat resulteerde in thuislessen en een gebrek aan sociaal contact. 

Een Cultuurdag kunt u tegenwoordig weer organiseren op uw school, heeft u al gekeken naar de mogelijkheden. Kleinkunstig organiseert met volle energie en motivatie een gave Cultuurdag op uw school, de inhoud hiervan wordt natuurlijk bepaald door u zelf. Inhoudelijk kan de Cultuurdag nog alle kanten op, de scholen mogen uit het aanbod van Kleinkunstig een selectie maken van workshops en voorstellingen die die dag gegeven worden. Een school kan dit ook bij Kleinkunstig neerleggen en slechts aangeven welke disciplines er behandeld moeten worden, Kleinkunstig doet vervolgens de rest. 

Cultuurdag met Voorstellingen

Een Cultuurdag waarbij er voorstellingen worden gegeven zijn eigenlijk de leukste, al helemaal in combinatie met de aansluitende workshops. De leerlingen worden die dag echt meegenomen in een experience, ze zullen veel dingen voor het eerst meemaken. Een  van de leuke voorstellingen binnen het aanbod van Kleinkunstig is de voorstelling East Side Crew, een educatieve voorstelling die zich richt op rap, hiphop en beatboxing. 

Een Cultuurdag organiseren is voor de school zelf bijna geen moeite, Kleinkunstig doet namelijk bijna alles! Benieuwd? Neem dan vooral contact op met een van de medewerkers van Kleinkunstig.

 

https://cultuurdag.nl