Kerst kado tips
Image default
Onderwijs

Hiphopworkshop op school

Hiphopworkshop op school

Een hiphopworkshop op school is de perfecte kans voor een school om kennis over hiphop binnen de muren te halen. Hiphop is al een lange tijd een onderdeel van de Nederlandse cultuur en zal dat in de toekomst ongetwijfeld ook zijn. Hiphop is meer dan alleen muziek, veel mensen denken vandaag de dag nog altijd dat hiphop slechts een muziekgenre is. Niets is echter minder waar, hiphop is een culturele beweging die uittingen heeft in veel meer disciplines. Hiphop kan gevonden worden in het theater, op tv, in de literatuur en inderdaad ook de muziek. Een hiphop workshop op school zorgt ervoor dat de leerlingen de kennis hebben die ze nodig hebben willen ze ooit onderdeel van een organisatie die zich richt op iets onder de hiphop paraplu. 

Kleinkunstig is een organisatie die zich richt op het aanbieden van leuke workshops op middelbare scholen door heel het land. Kleinkunstig weet als geen ander welke workshop er beste bij welke groep leerlingen past. Ook heeft Kleinkunstig een breed hiphop aanbod voor scholen. Kleinkunstig heeft verschillende hiphopworkshops verdeeld over verschillende disciplines.

Hiphop dansworkshop

Een voorbeeld van een leuke hiphopworkshop van Kleinkunstig is de Hiphop Dansworkshop. Bij deze workshop leren de leerlingen alle ins en outs over de hiphopdans. Vaak zien we dat sommige leerlingen het spannend vinden om te dansen met en voor leerlingen uit hun klas, daarom is het erg belangrijk dat er altijd een professionele en ervaren docent aanwezig is die precies weet hoe hij of zij ervoor kan zorgen dat alle leerlingen zin hebben om mee te doen. 

Alle workshops van Kleinkunstig worden volledig georganiseerd door het team, als school zijnde heeft u er zelf weinig werk aan. U hoeft slechts uw wens te uitten en Kleinkunstig organiseerd het. Neem vooral eens een kijk op de website, waarschijnlijk zit er ook voor uw school iets leuks tussen. 

 

https://kleinkunstig.nl