Kerst kado tips
Image default
Woning en Tuin

Soorten kerstboom Haarlem

Het kiezen van de ideale kerstboom om de woonkamer op te fleuren is iets waar je goed op moet letten. Dit komt omdat Kerstmis maar één keer per jaar voorkomt. Het is een vreugdevolle traditie voor veel gezinnen, want Kerstmis is niet compleet zonder Kerstboom. Het kan echter verwarrend zijn om de ideale boom te kiezen met alle verscheidenheid aan bomen die op de markt verkrijgbaar zijn. Er zijn echter twee goede keuzes waar je voor kunt gaan, namelijk balsemspar en fletcher sparren kerstbomen. In dit artikelen worden beide bomen uitgebreid toegelicht. Na het lezen van dit artikel kun je misschien beter een kerstboom Haarlem kiezen die bij je past!

Balsem Kerstboom Haarlem

De balsem kerstboom is de traditionele (en meest betaalbare) kerstboom die je zou kunnen vinden. Het is een van de meest geurige kerstbomen. Deze boom heeft ook een uitstekende naald retentie en een diepgroene kleur. De balsemspar heeft dicht opeengepakte, donkergroene naalden die sterk geuren. Er zijn nog tal van andere redenen om voor een balsemspar kerstboom Haarlem te kiezen. Deze piramidevormige boom valt op door zijn slanke, spits achtige top, die ideaal is voor een ster of een engel. Bovendien zijn de naalden perfect. Deze lange, korte, donkergroene naalden hebben meestal een platte of stompe punt. Het krachtige groenblijvende aroma heeft ook geen moeite om een ​​ruimte te vullen. Bovendien kunnen zware ornamenten en grotere lampen worden ondersteund door de dichtheid van deze boom.

Fraser Kerstboom Haarlem

De Fraser Kerstboom Haarlem is een andere rijzende ster als het om Kerstboom Haarlem gaat. Het heeft echt prachtige naalden en is eigenlijk de neef van de balsemspar. Frasers behouden ook hun naalden goed, net als balsem sparren. De naalden van de Fraser hebben een glanzende donkergroene bovenkant en een zilverachtige onderkant. Ze zijn meestal 2 cm lang. De zachte opwaartse bewegingen van de takken geven het een volle en compacte vorm die geweldig is om naar te kijken. Het zijn korte, donkergroene naalden met een zilverachtige onderkant. De zachte en frisse geur is ingetogener dan die van balsem. De meeste decoraties kunnen worden vastgehouden door dikke takken. Het is eenvoudig om toegang te krijgen tot interne takken.